Skaistums prasa upurus? Kā pašlaik izskatās Amerikas skaistākā meitenīte

Mazas modeles bērni nu jau kādu laiku ir kļuvušas par veselu nišu, kurā apgorzās miljoni. Tehnikas kā strādāt ar bērniem, kā mazas meitenes pārvērš sevi par dzīvām lellēm, lai iegūtu sev tik vēlamo titulu ir vesela zinātne.

Un viena no Amerikas skaistulītēm ir Īdena Vuda. Īdena ir meitenīte, kura dažādos skaistumkopšanas konskursos ASV ir ieguvusi vairāk kā 300 uzvaras. Galu galā tas ir prātam neaptverams skaitlis, jo kopš divu gadu vecuma mazulīte patiesībā smagi strādā.

 

Protams, ka šajā biznesā viņu ienesa māte, kura bija simtprocentīgi pārliecināta, ka meitai būs lieliska nākotne. Viņa piedzima 2005. gadā un jau 2007. gadā sāka savu karjeru. Un līdz sešu gadu vecumam bija nopelnījusi savas 300 trofejas.

Bet, protams, šie panākumi neizpalika arī bez mātes negatīvās ietekmes. Viņa lika meiteinei dzert enerģijas dzērienus, lai viņa būtu moža. Un sita meiteni ar siksnu, lai viņu motivētu sasniegt rezultātus un uzvarēt stresu. Reiz attiecīgie dienestie ieradās meitenes mājās un draudēja ar vecāku tiesību atņemšanu.

 

 

Šobrīd meitenei ir 14 gadi un viņa izskatās daudz vecāka saviem gadiem.

Toties viņa pati lemj par to, kā krāsoties, ģerbties un kādu matu griezumu izvēlēties. Un viņas tēls ir kļuvis daudz dabiskāks, atšķirībā no tā tēla, kāds viņai bijis mazotnē.

Lasi arī: Kāpēc mammām egoistēm ir vislaimīgākie bērni?

COMMENTS

Pievienot komentāru