Frāzes, kuras liks vīrietim būt kopā ar jums vienmēr

Vīrieši, tāpat kā sievietes, mīl ar ausīm. Arī viņiem patīk saņemt komplimentus, tāpēc neaizmirstiet teikt savam draugam, dzīvesbiedram kaut ko labu. Psihologi izstāstīs, kādas frāzes jāsaka, lai iekarotu vīrieša sirdi uz visiem laikiem. 

Frāzes, kuras tiks apspriestas, galvenokārt tiek izmantotas, lai stiprinātu esošo savienību un celtu to augstākā līmenī. Lai iemīlētu vīrieti, jums vajadzēs citus padomus. Tie palīdzēs jums to izdarīt neuzkrītoši un ar minimālu piepūli un laiku. Kad saprotat, ka vīrietis sāk jūs iemīlēt, jūs varat sākt lietot šīs frāzes pamazām.

”Tu esi labākais”

Mīļotajam vīrietim jebkurā vecumā gribas būt vislabākajam. Kad mīļotā sieviete saka viņam, ka viņš patiešām ir vislabākais, tad viņam tas ir kā balzāms dvēselei. Lietojot šo frāzi, psihologi iesaka sievietēm koncentrēties tieši uz to, kas tieši padara vīrieti labāku. Var pateikt viņam, ka viņš rūpējas par jums tā, kā neviens nekad nav rūpējies. Var pateikt, ka viņš ir pats jautrākais. Pavērojiet viņu un padomājiet, kāds kompliments būs viņam pats patīkamākais. Piemēram, ja viņš ļoti seko līdz sev, cenšas sekot modei, skaisti ģērbjas, pasakiet viņam, ka viņš ir kā stila ikona. Obligāti ņemiet vērā viņa intereses un dzīves veidu, lai izskanējusī frāze būtu jaudīgāka.

Lasi arī: Es nometu 70 kg pa gadu un pastāstīšu, kā zaudēt svaru pat tad, kad jūsu centieniem neviens netic

Lai padarītu savu mīļoto laimīgu, jūs pat varat nedaudz izpušķot realitāti, bet neejiet pārāk tālu: vīrieši bez pārmērīgas pašcieņas un pašnovērtējuma tūlīt jutīs, ka jūs viņus glaimojat, un tas viņus var ievainot.

Мужчина будет твоим навсегда, если ты скажешь ему эту фразу ...

”Bez tevis es būtu nelaimīga”

Jūs varat aizstāt šo frāzi ar ” Tu esi man viss”, ”Es esmu tik priecīga, ka mēs satikāmies”. Patiesi iemīlējies stiprā dzimuma pārstāvis jūs iemīlēs vēl vairāk, jo viņš sapratīs, ka izdarījis pareizo izvēli, ka viņa rīcība palīdz otram cilvēkam justies laimīgam. Tas viņu iedvesmos vienmēr būt kopā ar jums, jo viņš jutīsies atbildīgs par jūsu laimi. Ir svarīgi pateikt viņam šīs frāzes izjusti, sirsnīgi, lai viņš saprastu, cik slikti jūs jutīsities, ja attiecības neizdosies. Tā ir ļoti maiga manipulācija ar vīrieti, kuru viņš noteikti nepamanīs. Galvenais – neatkārtojiet šīs frāzes bieži. Pietiks, ja to teiksiet reizi pāris mēnešos. Pretējā gadījumā vīrietim var rasties aizdomas par jūsu godīgumu.

”Man tevis tik ļoti pietrūka”

Šī ir ārkārtīgi noderīga frāze attiecību sākumā. Kad jūs esat satuvinājusies ar vīrieti un jums abiem ir skaidrs, ka jūsu attiecības ir nopietnas, jūs varat periodiski teikt šos vārdus. Vislabāk šādus vārdus ir teikt pēc vairākām tikšanās reizēm. Tie būs efektīvāki, ja tiks teikti no tīras sirds. Vīrietis tevī iemīlēsies vēl vairāk, jo tavi vārdi viņam parādīs, cik viņš jums svarīgs.

”Tava mamma ir vienkārši brīnišķīga ”
Laipni vārdi vīrieša draugu vai tuvinieku virzienā ir ideāli komplimenti attiecību sākumā. Jebkurš iemīlējies vīrietis ir ļoti noraizējies par to, vai viņa mīļotā spēs labi saprasties ar viņa tuviniekiem. Īpaši tas attiecas uz māti. Mamma jebkuram kārtīgam vīrietim ir svēta, pat ja viņš nav memmesdēliņš un sen jau nedzīvo ar viņu kopā. Jūsu pozitīvās attiecības ar viņa māti – tiešais ceļš uz kāzām. Pat ja viņa draugi jums neiepatikās, bet mamma šķita stingra un nepievilcīga, labāk tomēr ir pateikt šo frāzi. Sakiet: ”Dārgais, tev ir forši un smieklīgi draugi. Man viņi ļoti patika.” Gadījumā, ja esi simtprocenti pārliecināta, ka nevarēsi komunicēt ar viņa draugiem vai māti, labāk ir pateikt patiesību: ar tiešiem meliem jūs visu tikai sarežģīsiet.

”Tā meitene uz tevi tā paskatījās…”

Sakiet šādu frāzi tikai tādā gadījumā, ja neesiet greizsirdīga un nevēlaties klausīties vīrieša paskaidrojumos. Pasakiet viņam, ka tā vai cita dāma paskatījās uz viņu ar interesi. Tas paaugstinās viņa pašnovērtējumu. Sakot šo frāzi, jūs varēsiet parādīt, ka lepojaties ar savu vīrieti, uzticaties viņam un neesat greizsirdīga. Lietojot šo frāzi piesardzīgi. Sakiet to reti, lai vīrietis nesajūt kaut ko nelāgu.
Visas šīs frāzes ir noderīgas attiecību sākotnējā posmā, bet mazāk efektīvas, ja esat precējušies jau ilgu laiku. Nebēdājieties, jo ir arī vienkārši un efektīvi veidi, kā likt vīrietim iemīlēt jūs no jauna.

COMMENTS

Pievienot komentāru