Gadsimta maldināšana? Vecākā sieviete pasaulē varētu būt tās meita, par kuru izlikās

Krievu zinātnieki Valērijs Novoselovs un Nikolajs Zaks apgalvo, ka ir atklājuši gadsimta maldināšanu. Pēc viņu versijas, sieviete, kas ilgu laiku tika uzskatīta par visvecāko pasaulē, patiesībā varētu būt 99 gadīgā meita tai, par kuru izlikās, mānot visu pasauli.

Francūzietes Žannas Kalmanes (Jeanne Calment) vārds kā pērkons nodārdēja pa visiem plašsaziņas līdzekļiem, kad parādījās ziņa par viņas miršanu 1997. gadā. Tajā laikā viņai bija 122 gadi un 164 dienas. Bet zinātnieki apgalvo, ka ilgdzīvotāja varēja būt viņas meita Ivonna, kura sāka sevi uzdot par savu māti pēc tam, kad viņa 1934. gadā nomira.

Kad Žanna piedzima Arlā, Provansas reģionā, 1875. gadā, vidējais dzīves ilgums sievietēm bija tikai 48 gadi. Pēc tam, kad viņai izdevās nodzīvot vairāk nekā 120 gadus, viņa kļuva par ļoti cienījamu personu savā dzimtajā valstī. Žanna kļuva ļoti populāra, jo viņa ne tikai vienkārši nodzīvoja līdz cienījamam vecuma, bet nepielika tam nekādas pūles. Viņa mīlēja saldumus, varēja iedzert un smēķēja līdz 117 gadiem. Īsts fenomens!

Lasi arī: Meiteni uz katra soļa apsmēja dēļ izskata, bet vēlāk viņa izauga un kļuva par supermodeli

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru