Herpes jeb tautā sauktās ”iesnas” ārstēšana: 11 efektīvākās tautas metodes

Korvalols, valokardīns 

Korvalols un valokardīns ir sirds zāles, kas 24 stundu laikā spēj noņemt herpes no sejas. Iekaisušās vietas jāsasmērē ik pēc divām stundām un herpes būs prom.

Ķiploks 

Arī ķiploks ļoti palīdz herpes ārstēšanā. Ņem vienu daiviņu ķiploka, izspiež caur ķiploku spiedi un iegūto putriņu liek uz iekusušās vietas. Šī metode der tikai ārstēšanai mājas apstākļos, bet ir ļoti efektīva.

Lasi arī: Kāpēc agrāk starp zemniecēm bija tik maz skaistu sieviešu

Zobu pasta ar mentolu 

Spēcīga piparmētru zobu pasta ar mentolu jāuzsmērē uz iekaisušās vietas.

Piens

Vati samērcē pienā 1,5% un apsmērē iekaisušo vietu. Var izmantot arī pienu ar citu tauku saturu. Nemazgājies un neēd tik ilgi, kamēr piens nav nožuvis. Atkārto šo procedūru ik pa 2-3 stundām un uz vakaru pūslīši sāks pazust.

Lakricas sakne 

Šis arī ir ļoti labs līdzeklis cīņā ar herpi. Sasmalcini sakni pulverī, pievieno vārītu ūdeni, tā lai veidojas putriņa un uzsmērē tieši uz izsitumiem. Vislabāk to darīt vakarā un nomazgāt atlikumu tikai no rīta.

Ēteriskā piparmētru eļļa 

Atšķirībā no ķiploka, ēteriskā piparmētru eļļa ne tikai labi ārstē, bet arī patīkami smaržo. Tā kā var to izmantot arī ejot ārā no mājas. Lieto trīs reizes dienā, ieziežot iekaisušo vietu.

Alveja

Labi palīdz arī alvejas sula. Smērē ar to iekaisušo vietu ik pēc divām stundām, pieliekot svaigi nogrieztu alvejas gabaliņu.

Herpes parādīšanās uz lūpām parasti ir saistīta ar zemu imunitāti, tāpēc šajā laikā ieteicams atbalstīt organismu. Lietojiet multivitamīnus un lietojiet produktus, kas satur selēnu, cinku, B grupas vitamīnus. Visi šie preparāti palīdz ātrāk sadzīt jebkurai brūcei.
Zinot šos vienkāršos paņēmienus, tu vairs nepārdzīvosi par savu izskatu herpes infekcijas laikā.
Un atcerieties, ka nav svarīgi kādu metodi izvēlēsieties, tautas vai medikamentozo. Svarīgākais ir zināt, ka herpes ir jāārstē un jāseko līdzi lai neaplipinātu apkārtējos. Padalies ar šiem padomiem ar saviem radiniekiem, draugiem un viņi būs tev pateicīgi!

PIRMS JEBKURA PREPARĀTA, LĪDZEKĻA VAI METODES LIETOŠANAS, OBLIGĀTI KONSULTĒJIES AR SAVU ĢIMENES ĀRSTU!

Pievienot komentāru