Horoskops maija mēnesim – kas sagaida katru no zodiaka zīmēm?

LAUVA

Gatavojies pārmaiņām! Karmiskie spēki durvis gan aizvērs, gan atvērs. Tevi sagaidīs negaidīti notikumi un aizvedīs uz vietām, kuras pat iedomāties nespēj. Svarīgi būs ļauties notikumu plūsmai un nemēģināt visu kontrolēt. Ieklausies savā intuīcijā!

JAUNAVA

Būs daudz notikumu! Būs nepieciešams koriģēt esošos plānus, jo īpaši laika posmā no 10. līdz 22. maijam. Ja esi plānojis mainīt darba vietu, bet tas nav izdevies, tad šis būs īstais laiks otrajai iespējai.

Ja tev ir savs bizness, tad šis ir piemērots periods, lai pārdomātu savu mērķauditoriju, veidus kā to sasniegt un veikt nepieciešamās korekcijas.

Lasi arī: Labāko draudzeņu horoskops – lūk, kāpēc tu esi tik lieliska partnere savam vīrietim!

SVARI

Laiks, kad pievērsties attiecībām. Būs nepieciešams pie tām piestrādāt, jo īpaši, lai atrisinātu kādas senas problēmas, kuras iepriekš nav bijusi iespēja izrunāt. Maija beigās būs reāla iespēja tikt līdz problēmas saknei un saskatīt patiesos cēloņus.

SKORPIONS

Maijs iezīmēs svarīgus notikumus uz 2022. gada fona. Šis gads kopumā Skorpioniem ir nesis daudz mācību un maijs šajā jautājumā būs visintensīvākais. Tāpēc būs svarīgi rīkoties un uzņemties atbildību par savu dzīvi.

Skaidrs, ka Skorpions šādiem izaicinājumiem ir kā radīts, līdz ar ko maijs kopumā nesīs iedvesmojošu un spēcinošu sajūtu par sevi, kas ļaus tapt brīvam.

STRĒLNIEKS

Ja pēdējais laiks nav nesis tās labākās sajūtas, tad ar 10.maiju situācija solās uzlaboties. Un šis ilgs līdz pat oktobra beigām. Tās ir īpaši labas ziņas arī mīlas jautājumos, tāpēc izbaudi šo laiku un priecājies. Eksperimentē un dzīvo, nevis tikai eksistē un mēģini atrast enkuru, pie kura turēties.

Lasi arī: 3 pašas nepieejamākās zodiaka zīmes – ļoti grūti iekarojamas!

MEŽĀZIS

Šis būs laiks, kad dziedināsi pagātnes rētas. Tas būs smagi un grūti, taču beigu beigās – ļoti svētīgi un vajadzīgi. Šīs sajūtas ļaus augt un tikt pāri savām problēmām, kas iepriekš ir traucējušas. Lielisks laiks, kad pievērsties savu ieradumu uzlabošanai.

ŪDENSVĪRS

Ļoti zīmīgs mēnesis uz 2022. gada fona. Būsi daudz ko apguvis pa šo laiku, tomēr ar to izaicinājumu nebeigsies. Visums izaicinās tevi vēlreiz, kas nesīs jaunas zināšanas un pieredzi. Lai arī kas tevi šajā mēnesī sagaidītu, nekas tevi nespēs apturēt!

Lasi arī: Zodiaka zīmes un mīlestība – kurš ir veiksminieks, bet kuram laime nespīd?

ZIVIS

Varēsi atviegloti uzelpot! Beidzot tapsi gudrs no kurienes nāk negatīvās domas un traucējošie ieradumi. Atklāsme var būt skumja, tomēr ieskatīties patiesībai acīs būs vairāk kā vērtīgi. Ar maija mēnesi sāksies jauns pašattīstības ceļš, kas būs pilns ar kāpumiem un kritumiem.

Pievienot komentāru