Ideāla figūra: Kā to redz sievietes un kā vīrieši?

Interesanti, ka sievietes  vairāk kritizē savu un citu sieviešu ārieni. Pirmos kompleksus par figūru var iedvest pat māte vai labākā draudzene. Protams, tas notiek tikai aiz laba vēlējumiem, lai noslēptu trūkumus. 

Vīrieši sievieti novērtē visu kopā, nevis pa atsevišķām ķermeņa daļām. tāpēc viņam trūkums var būt liekais svars, nevis liels dibens vai plakanas krūtis. Ko par ideālu uzskata sievietes, bet ko vīrieši?

Sieviešu ideāls

Sievietes, it īpaši meitenes līdz 30 gadiem, ļoti pakļaujas modei un skatās uz savu figūru caur standarta prizmu. Tagad modē ir garas un sportiskas figūras, ar apaļu, ”uzkačātu ” dibenu, tas nozīmē, ka visas cenšas sasniegt tādus ideālus. Ļoti lielas krūtis, vai vidukļa trūkums, plakans dibens – tas tiks pieskaitīts trūkumiem.

Lasi arī: Kādas bija Deivida un Viktorijas Bekhemu kāzas? (+FOTO)

Līdz šim pati skaistākā skaitījās modeles figūra: garš augums, astēnisks tips, slaidums, neliela atšķirība starp krūtīm, gurniem un vidukli. Svarīgāks bija augums un proporcijas. Pats lielākais trūkums bija liekais svars un apaļīgas formas.
Bet vēl pirms tam bija 90 – 60 – 90, kad slaidai, sportiska tipa meitenei  bija jābūt ar ”smilšu pulksteņa” figūru, apaļīgām krūtīm un garām kājām. Mīnuss bija mazas krūtis, neizteikta jostas vieta vai īsas kājas.

Šķir otru lapu un uzzini, kāds ir vīrieša ideāls!

COMMENTS

Pievienot komentāru