17 gados izskatījos vecāka kā 28 gados. Un foto tā ir mana izlaiduma kleita!

Sveiki dārgie lasītāji un viesi. Mans vārds ir Jūlija un esmu kulinārijas blogere. Paldies, ka esat kopā ar mani!

Drīz notiks skolas salidojums un, protams, ka gribot negribot ir jāatceras par saviem skolas gadiem. Kādam tie pagāja vienos tusiņos, bet citam cītīgi mācoties. Pārcilājot vecas fotogrāfijas, es konstatēju, ka vidusskolas laikā esmu izskatījusies daudz vecāka kā tagad savos 28 gados!

Varbūt es izskatos vecāka vidusskolas foto dēļ kleitas un augstajiem papēžiem? Tad, kad biju jauna, man nebija kurpju bez papēžiem. Nu labi – tikai fizkultūras apavi. Pat ziemā es vilku garus, garus zābakus ar augstiem papēžiem. Un kā gan es varēju pastaigāt ar tiem pa ledu!?

Lasi arī: Ideāla figūra: Kā to redz sievietes un kā vīrieši?

Bet tagad? Tagad skatoties uz savām fotogrāfijām man šķiet, ka izskatos daudz jaunāka!

справа мне лет 17, слева – 27

Kreisajā puses foto man ir 27 gadi, bet labajā 17 gadi.

Nesenākais notikums. Aizveru dzīvokļa durvis tērpusies treniņtērpā un kedā un ierodas pasntieks. Viņš jautā: “Meitenīt, vai mājās ir pieaugušie?” Es atbildu: “Jā, es esmu.” Un kopā gardi pasmējāmies.

Здесь мне 18 (я слева)

Šajā foto man ir 18. gadu.

Kāpēc tad tā? Drošvien, ka lielākā daļa meiteņu grib ātrāk pieaugt uz izskatīties 25 gadus vecas, lai viņas uztvertu kā pieaugušas dāmas. Tikai tagad es tā nemaz vairs nejūtos 🙂

Es atceros, kā mani draugi un es stundām ilgi varēja runāt par dzīvi: mīlestību, attiecībām, draudzību. Mēs bijām pārliecināti, ka zinājām, kas ir labs un kas slikts, kā dzīvot pareizi un cik nepareizi. Par ko mēs tagad runājam? Par iepirkšanos, mājsaimniecības darbiem, nesenajiem notikumiem un biežāk mēs tikai smejamies par neko. Bet nopietnas sarunas pie mums notiek ārkārtīgi reti. Un nedod Dievs, runāt par morāli un noteikumiem.

Pašlaik es uz lietām raugos daudz savādāk.

Здесь я на 1 курсе

Šajā foto esmu pirmajā kursā.

Starp citu, es nekad nesmēķēju un nedarīju citas sliktas lietas. Un, ja salīdzina, kā ģērbos jaunībā un tagad, tad cilvēki, kuri mani tajā laikā nepazina ir ārkārtīgi pārsteigti.

Starp citu šī kleita joprojām stāv manā skapī!

Ko tagad? Tagad es diez vai valkātu papēžus, bet man ir daudz, daudz zemo apavu. Kopumā pēc 20 jūs saprotat, ka kedas ir visērtākās kurpes pasaulē! Kas attiecas uz kosmētiku, es lietoju tikai skropstu tušu un uzacu želeju, es valkāju to, kas man patīk un vados pēc garstāvokļa. Dažreiz tas ir treniņtērps, dažreiz džinsi ar T-kreklu un dažreiz kleita.

Lasi arī: Kādas bija Deivida un Viktorijas Bekhemu kāzas? (+FOTO)

Я и моя подруга. Фото сделано буквально неделю назад

Vai skolas gados arī izskatījāties vecāks? Vai jūsu meitas? Un kā jūs jūtaties par šo? Raksti komentāros.

 

 

COMMENTS

Pievienot komentāru