Iegāju ciemos pie draudzenes un ieraudzīju viņas mīļoto: tas bija mans vīrs

Gaidot rindā, uz ginekologa profilaktisko apskati, Svetlana iepazinās ar miniatūru blondīni Gaļinu. Izejot no medicīnas centra ēkas, Sveta ieraudzīja, ka Gaļinas mazā meitiņa, kas gulēja ratiņos, ir ļoti līdzīga viņas pašas meitiņai. Tomēr šī iepazīšanās rezultātā nevienai no māmiņām neatnesa neko labu. 

Jaunā paziņa

pastedGraphic.png

Kā noskaidrojās, ka atšķirībā no Svetas, kura jau 10 gadus dzīvoja laulībā un kurai  bija divi bērni – dēls un meita, Gaļina nebija precējusies. Tomēr viņa bija dzemdējusi meitiņu no precēta vīrieša, par ko atzinās jaunajai paziņai.

Svetlana pastāstīja, ka viņai ir ļoti labs un mīlošs vīrs, īsts ģimenes cilvēks. Uz ko Gaļina atzinās, ka apskauž viņu. Jo viņas mīļotais vīrietis ir precējies, lai gan dzīvo ar sievu kā kaimiņi jau vairākus gadus. Lai gan nesen esot iesniedzis laulības šķiršanu. Tad sievietes pašķīrās.

Lasi arī: 5 slēptās saslimšanas, no kurām pastāvīgi gribas gulēt

Pēc dažiem mēnešiem viņas atkal nejauši satikās uz ielas. Gaļina bija stāvoklī ar otru bērnu. Uz Svetlanas jautājumu, vai viņas mīļotais ir izšķīries ar savu sievu, atbildēja, ka vēl nē, un sadrūma. Viņa teica, ka dzīvojot netālu, un uzaicināja Svetlanu uz kafiju.

Negaidīts atrisinājums

Neviens nebija gaidījis, ar ko beigsies šī vizīte, taču tā krasi izmainīja abu sieviešu dzīvi. Uz foto Gaļinas dzīvoklī Svetlana ieraudzīja sava vīra seju un pateica viņai par to. 

Pie tam, viņa pateica, ka vīrs nebūt negrasās ar viņu šķirties, un līdz šai dienai viņi dzīvoja ļoti saskanīgi. Nav grūti iedomāties, cik pārsteigta bija Gaļina pēc šāda paziņojuma. Tomēr tam, ka viņas sāncensei viss ir labi ar viņas vīrieti, Gaļina nenoticēja. 

Tad jaunā paziņa piedāvāja sievietei pašai par to pārliecināties. Viņa iedeva rezerves dzīvokļa atslēgu, un Gaļina tuvāk naktij aizgāja pie viņiem uz māju. Tur tad arī viņa ieraudzīja īstu ģimenes idilli. Ieraugot mīļāko, neuzticīgais vīrs burtiska pārakmeņojās no pārsteiguma, iekliedzoties: “Ko tu šeit dari?!”  Pie tam, viņš apjuka tik ļoti, ka pēc sievas jautājuma, kā viņš pazīst naksnīgo viešņu, sāka apgalvot, ka nepazīst viņu.

Abas sievietes tik ļoti sadusmoja krāpnieka uzvedība, ka viņas niknumā metās viņam virsū ar dūrēm. Viņam nācās bēgt no mājas un nakšņot pie draugiem. 

Svetlana iesniedza laulības šķiršanu, un arī Gaļina atteicās kontaktēties ar šo cilvēku. Tagad viņš dzīvo kopmītnēs un maksā alimentus četriem bērniem.

COMMENTS

Pievienot komentāru