Iepazīsties – viens no retākajiem pulksteņiem pasaulē!

l_hublot-sapphire-laferrari-profile3

 

Taču tas, ko ar to var iesākt, ir nēsāt ap roku un izskatīties tā, it kā esat atceļojis no nākotnes,  kas ir tieši tas, ko Hublot (zviedru greznības pulksteņu ražotāji) ir iecerējuši, laižot klajā savu jauno MP-05 LaFerrari Sapphire Edition rokas pulksteni. Šis īpašā izstrādājuma laikrādis ir pēdējais papildinājums Hublot rokaspulksteņu klāstam, kas pirmoreiz uzradās pasaules tirgū 2013. gadā kā pagodinājums Ferrari augstu cildināmajam hiperkāram. Iepriekšējās MP-05 LaFerrari versijas iekļauj pilnīgi melnas, titāna un zelta rokaspulksteņa variācijas

l_10-47
Hublot LaFerrari iepriekšējā variācija melnā krāsā

Gluži kā lēš tā nosaukums, MP-05 LaFerrari Sapphire Edition sevī ietver apvalku, kas ir viscaur izgrebts no safīra, kas tiek uzskatīts par vienu no vērtīgākajiem dārgakmeņiem pasaulē. Hublot apgalvo, ka process, lai uzražotu septiņu komponentu apvalku, kurš izveidots no septiņiem safīra gabaliem, aizņem vairāk nekā 600 stundas, jeb gandrīz mēnesi laika!

 

 

Turoties līdzi Ferrari LaFerarri automobīļa modeļa ekskluzivitātei, Hublot ierobēžos MP-05 LaFerrari Sapphire Edition rokaspulksteņu ražošanu līdz tikai 20 ekzemplāriem. Uzņēmums vēl nav paziņojis, par cik katra no šīm greznajām raritātēm tiks pārdota, taču ņemsim vērā, ka „parastais” MP-05 LaFerrari  rokaspulkstenis mazumtirdzniecībā izmaksā aptuveni 270’000 EUR.

hublot-sapphire-laferrari-charbon

 

Pietiek tikai uzmest aci šim rokaspulkstenim, lai saprastu, ka tas nelīdzinās nevienam citam, ko jebkad būsiet redzējuši. Tas drīzāk izskatās nevis pēc pulksteņa, bet gan miniatūra automašīnas dzinēja, kas aptverts ap roku. Katrs no šiem pulksteņiem ir veidots no 637 detaļām. Tas pat ietver vertikālu viesuli, kas rada ilūziju, ka mehānisms brīvi plīvo gaisā. Aplūkojot rokaspulksteni var redzēt sekunžu rādītāju, kurš attēlots uz caurspīdīgā cilindra virs viesuļa būra. Labajā pusē redzamas stundas un minūtes, savukārt kreisajā – atlikusī jaudas rezerve. Uzgriezt šo mehānisko pulksteni arī nav tik vienkārši, kā vairumu pulksteņu, gan. Šim uzdevumam ir nepieciešams miniatūrs urbis, tieši tā, urbis.

l_905-jx-0001-rt-pb-hr-b-2-1
Pilnībā uzgriezts, pulksteņa mehānisms spēj bez apstājas tikšķēt 50 dienas

Taču, ja atmestu visu šo greznību un sarežģītību, tad tas nebūtu Hublot, par kuru mēs te rakstītu. Šis Šveices pulksteņu ražotājs ir zināms kā viens no innovatīvākajiem pasaulē. Kurš gan cits patērētu 18 mēnešus lai grebtu safīra gabalus no kuriem veidot rokaspulksteņa korpusus?

 

 

Nepārprotami, ar tādu kampaņu, nāksies apskaust šo pulksteņu īpašniekus!

Pievienot komentāru