Īsais Austrumu horoskops 2019. gadam – pēc dzimšanas gada

Šī gada veiksmīgie skaitļi – 2, 5, 8 un skaitļi, kas tos satur (piemēram, 25 un 58).

Veiksmīgās dienas – katra mēneša 17. un 24. datums.

Veiksmīgās krāsas – dzeltens, zeltains, pelēks un brūns.

Veiksmīgākie gada mēneši – februāris, jūlijs, oktobris un novembris.

 

Žurkas gadā dzimušie

Labs gads, var ievērojami uzlaboties finanšu situācija, ja nebaidīsies no jauniem pienākumiem un cītīgi strādāsi. Personīgajā dzīvē viss bez būtiskām izmaiņām.

Vērša gadā dzimušie

Šajā gadā vajag nedaudz piebremzēt un pieņemt pārmaiņas. Daudz kas šajā gadā būs atkarīgs no Vērša noskaņojuma. Privātajā dzīvē sagaidāmi uzlabojumi.

Tīģera gadā dzimušie

Jūs būsiet šī gada laimīgākie cilvēki, jo jums veiksies praktiski visās jomās. Šis gads jums ilgi paliks atmiņā. Arī privātajā dzīvē sagaidāmi labi laiki.

Truša gadā dzimušie

Jūs būsiet nākamie aiz Tīģeriem – arī jums šis gads būs veiksmīgs un darbi veiksies no rokas. Ģimenes dzīvē valdīs harmonija.

Pūķa gadā dzimušie

Labs laiks, lai tiktu galā ar pagātnes rēgiem. Šajā gadā jaunus izaicinājumus jums nevajag, galvenā šī gada devīze ir tikt galā ar iepriekšējo gadu nebūšanām.

Čūskas gadā dzimušie

Šis ir gads, kad jums jākļūst spēcīgākiem. Analizēt, pētīt un vērtēt – šī gada galvenais uzdevums. Parūpējieties par savu veselību.

 

Lasi vēl: 6 iemesli, kādēļ martā dzimušie ir īpaši un unikāli cilvēki

 

Zirga gadā dzimušie

Darbu būs daudz, bet tie ies raiti. Patiesībā darba būs tik daudz, ka nekam citam neatliks laika. Vienīgais, ko vēlēsies Zirgs, būs tas, lai viņam netraucē strādāt.

Kazas gadā dzimušie

Mierīgs un produktīvs gads. Kaza varēs uzelpot, jo viņu cienīs un godās. Ideāls laiks karjerai. Gads, kurā nebūs smagu pārdzīvojumu un zaudējumu.

Pērtiķa gadā dzimušie

Nemierīgs gads. Laiks, kad iespējami strīdi un pretrunas. Pērtiķim nepatiks taisnoties citu priekšā un atbildēt par citu kļūdām.

Gaiļa gadā dzimušie

Gads, kad nevajag nevienam uzticēties, pirms neesi par to pārliecinājies. Izvairies no konfliktiem. Vasaras periodā sāksies labāks un rāmāks laiks.

Suņa gadā dzimušie

Mierīgs un rāms gads, darbi ies no rokas. Privātajā dzīve gaidāms romantisks posms. Attiecības viss būs tik rāmi un mierīgi, ka Suns sāks ilgoties pēc pārmaiņām.

Cūkas gadā dzimušie

Šis ir jūsu laiks! Variet īstenot jaunas idejas – jums veiksies! Izbaudiet šo laiku!

Ja Cūka strādās cītīgi, jūs sagaida veiksme un panākumi.

 

Avots: lady-journal.info

Pievienot komentāru