Izlasi, kāpēc jādzer kefīrs ar žāvētiem augļiem

Sievietēm, kas vēlas notievēt, ir svarīgi samazināt uzņemto kaloriju daudzumu, kā arī sākt uzturā lietot produktus, kas paātrina vielmaiņu. Šeit talkā nāks kefīrs un žāvētie augļi.

Lai tavs organisms nevēlētos uzkrāt taukus, svarīgi dienā uzņemt 5-6 vieglas maltītes. Divas no tām var sastāvēt tieši no kefīra un žāvētiem augļiem – vari, piemēram, kā vieglas otrās brokastis izvēlēties tieši šādu risinājumu.

Būtiski šajā ziņā ir tas, ka kefīrs ir produkts, kura sastāvā ir Lactobacillus pienskābes baktērijas. Ja vēlies, kefīra vietā vari ņemt jogurtu, bet tādā gadījumā izvēlies to, kuram nav pievienota garša.

Ja kefīram pievienosi žāvētus augļus, papildus labajām baktērijām uzņemsi arī šķiedrvielas, kas būtiski uzlabo zarnu darbību.

Kefīrs ar žāvētām aprikozēm ir ne tikai gards, bet arī veselīgs, jo žāvētas aprikozes ārstē asinsvadu saslimšanas, paaugstina hemoglobīna līmeni asinīs, uzlabo kuņģa un zarnu darbību, kā arī uzlabo redzi.

Kefīrs ar žāvētām plūmēm lieliski kombinē, jo plūmes satur vērtīgus mikroelementus, tādus kā fosfors, kālijs un magnijs. Uzlabo nervu sistēmas darbību un palīdz pret aizcietējumiem.

Žāvētas plūmes palīdz pret nogurumu, uzlabo darba spējas, ādas stāvokli, kā arī uzlabo sirds un asinsvadu darbību, normalizē asinsspiedienu un uzlabo vielmaiņu.

 

Lasi vēl: Mana mamma mēneša laikā ievērojami notievēja

 

Kefīrs ar vīģēm. Vīģes labi ārstē vairogdziedzera slimības, cīnās pret onkoloģiskām saslimšanām.  Vīģes satur vērtīgus mikroelementus – magniju, kāliju, kalciju, kā arī A un B vitamīnus. Tāpat vīģes satur ficīna enzīmu, kas samazina asins recēšanu un palīdz pret trombu veidošanos.

Kefīrs ar rozīnēm. Rozīnes uzlabo redzi, palīdz ārstēt nervu saslimšanas, ārstē anēmiju, kā arī samazina sliktā holesterīna līmeni asinīs.

Tāpat rozīnes satur kāliju, magniju, B grupas vitamīnus, beta karotīnu un kalciju.

Lietojiet uzturā žāvētus augļus, bet nepārsniedziet to ieteicamo dienas devu, tā kā tie satur arī gana daudz kalorijas.

Kefīrs kopā ar žāvētiem augļiem būs lieliska izvēle brīžos, kad vēlēsies remdēt izsalkumu, taču nevēlies uzņemt kalorijām bagātu maltīti.

 

Avots: takprosto.cc

Pievienot komentāru