Izvēlieties attēlu un uzzini, ar ko TU patiesībā piesaisti vīriešus

Daudzi cilvēki domā, ka viņi ir pilnīgi nepievilcīgi. Viņi domā, ka vīrieši skatās tikai uz ārējo izskatu. Bet izrādās, ka 85% vīriešu, kuri meklē nopietnas attiecības, pievērš uzmanību raksturam.

 

Uzziniet, kāda veida sieviete jūs esat patiesībā un kā jūs piesaistat vīriešu uzmanību?

Lai pārbaudi veiktu efektīvāk, veiciet dažas darbības:

 

• Atbrīvojaties no visām domām.

• Koncentrējieties uz savu personību.

• Iedomājieties, ka vīrietis skatās uz jums.

• Centieties koncentrēties uz sajūtām.

• Apskatiet pieejamos silueta attēlus.

• Kāds siluets ir saistīts ar tevi?

 

Lasi arī: Izvēlieties Zen attēlu un saņemiet padomu savai iekšējai izaugsmei un attīstībai

Galvenais ir uzģenerāt spēcīgu asociāciju! Paļaujieties uz savu intuīciju. Viņa jums noteikti palīdzēs.

 

 

Izvēlieties attēlu un uzzini, ar ko TU patiesībā piesaisti vīriešus!

 

1. Spontāns tips – jums ir nemierīgs raksturs. Tu esivienmēr aktīva un piesaisti uzmanību ar savu pozitīvisumu un labo garastāvokli. Vīrieši jūt jūsu enerģiju un salīdzina jūs ar spilgtu dzirksti. Viņi jūs iemīlas no pirmā acu uzmetiena!

2. Liktenīgais tips – kad vīrieši tevi redz, viņiem asinis vārās! Viņi ir gatavi cīnīties par jūsu uzmanību. Galu galā jūs esat kaislīgs cilvēks, kuram piemīt īpašs magnētisms. Jūsu apņēmība un neatkarība uzvar.

3. Mājsaimnieces tips – jūs zināt, kā mājā radīt mājīgumu un piesaistīt ar savu īpašo siltumu. Jūs esat ļoti gādīga un uzmanīga pret pretējo dzimumu. Par šādām īpašībām jūs nēsās uz rokām!

4. Romantisks tips – jūs esat tikai burvīgs cilvēks, kurš maigi izturas pret pretējo dzimumu. Jūs asociējaties ar īsto pasaku. Jūs neesat konfliktains cilvēks un izturieties pret mīļoto cilvēku ar cieņu. Tiesa, jūs esat arī bieži tas cilvēks, kura sirsniņa tiek salauzta…

5. Jūtīgais tips – jūs zināt, kā pavedināt vīriešus tikai ar vienu skatienu. Vīrietis blakus tev jūtas mīļi gaidīts! Tajā pašā laikā viņš izjūt sevī vēlmi un spēku  aizsargāt jūs un jūsu tik trauslo dabu.

6. Spēcīgs tips – jūs esat īsta “tērauda dāma”! Jūs esat mērķtiecīga un zināt, ko vēlaties sasniegt. Šādas sievietes piesaista spēcīgi domājošus vīriešus. Galu galā ar šādu sievieti nav bail vadīt pat visnopietnāko biznesu!

Ja jūs joprojām domājat, ka vīriešiem jūs neliekaties interesanta, tad apskatiet sevi tuvāk. Bieži vien meitenes vienkārši “nodur galvu” un uzskata, ka vīrieši nemaz neskatās viņu virzienā. Ja jūs joprojām neesat atradusi savu dvēseles palīgu, tad jums vienkārši vajadzētu gaidīt un veikt pašattīstību! Personīgā izaugsme nekad nesāp.

Arī interesanti: Mīlestība mūsu plaukstās. Lasīsim plaukstu līnijas – Uzzini, kāda ir tava mīlestība! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

COMMENTS

Pievienot komentāru