Izvēlieties Zen attēlu un saņemiet padomu savai iekšējai izaugsmei un attīstībai

Elpojiet dziļi, atpūtieties un mēģiniet “pieslēgties” savai intuīcijai. Pēc tam apskatiet šos 3 Zen attēlus un izvēlieties to, kas jūs visvairāk “aizķēra”. Tieši tas sniegs jums vērtīgus padomus jūsu iekšējai izaugsmei un attīstībai.

Kuru attēlu tu izvēlējies?

 

Atbildes lasi zemāk:

 

1. Apņemšanās un nesavtība

Šis attēls ir saistīts ar beznosacījuma mīlestības sajūtu, kas liek divām sirdīm dejot kopā pēc vienas kopīgas melodijas. Zināmā mērā tas arī runā par atteikšanos no savām patmīlīgajām vēlmēm augsto mērķu labā.

Zen padoms jums: ja jūs saglabājat ticību, apņēmību un apņēmību iegūt to, ko vēlaties, jūs varat iegūt visu, ko vēlaties. Tomēr pat mazākās šaubas vai vilcināšanās var tevi uzreiz atmest atpakaļ.

 

2. Autentiskums un sirsnība

Jūs varat iet jebkuru ceļu, bet savu mērķi sasniegsiet tikai tad, ja šis ceļš būs pareizs un paredzēts tieši jums. Daži ceļi var izskatīties vienkāršāki vai, gluži pretēji, grūtāki un bedraini, taču, ja nepaliksi tāds kāds esi un nebūsi uzticīgs savai patiesajai dabai, lai arī kuru maršrutu izvēlētos, nekad nekur netiksi. Tikai patiesības ievērošana jūs novedīs pie mērķa.

Zen padoms jums: dzīvojiet savu dzīvi, dariet to, kas jums sagādā prieku un laimi, nepadodieties ārējai ietekmei un neierobežojiet sevi citu kritikas dēļ. Kad mēs ļaujam citiem cilvēkiem noteikt mūsu dzīvi, tā pārstāj būt īsta.

Lasi arī: Nedariet to, ko nevēlaties. Psihologa Mihaila Labkovska 6 laimīgas dzīves noteikumi

 

3. Meditācija un pašrefleksija

Daudzi cilvēki uzmanīgi skatās un klausās, ko citi saka un dara, jo dzīvo bailēs. Viņi baidās izturēties “nepareizi” un zaudēt reputāciju. Viņi vadās pēc kāda cita viedokļa, zaudējot sevi un identitāti. Pašrefleksija noved pie izpratnes, ka jums nav vajadzīgs citu viedoklis vai jums tas nerūp. Jums tas vispār nav svarīgi. Un arī jūs pats nemēģiniet nevienu pamācīt vai mācīt, vēl jo vairāk dot vērtējumu.

Zen padoms jums: pieņemiet to, kas jūs esat, un laika gaitā atlaidiet visas uzlīmes, kuras esat uzlicis pats. Atcerieties, ka paškritikai jābūt konstruktīvai, nevis nicinošai, un meditācija var palīdzēt saprast sevi.

COMMENTS

Pievienot komentāru