Ja neesi apmierināts ar savu dzīvi, tad tā ir tava atbildība kaut ko mainīt

Ja tu neesi laimīgs savās attiecībās – IZBEIDZ TĀS. Tavs partneris nav pēdējais cilvēks uz zemes, ar kuru tu vari veidot romantiskas attiecības. Attiecības ir daudz kas vairāk par vakariņu randiņiem, saldām īsziņām, skūpstiem un apskāvieniem. Patiesas attiecības ir tādas, kas tevi maina līdz pašai saknei un liek tev augt un attīstīties. Ja tavs partneris liek tev justies skumji un lauž tavu sirdi, tad ir laiks kustēties un priekšu un beigt šīs attiecības.

Attēlu rezultāti vaicājumam “life changes photography”

Ja neesi laimīgs pilsētā, kurā dzīvo – PĀRVĀCIES. Jā, komforts ir ērts, bet ne vienmēr labs. Ja baidies pārvākties uz citurieni tikai tāpēc, ka baidies no nezināmā, tad varbūt tev vajadzētu beigt baidīties un uzņemties risku. Tāpēc, ka visas dzīves lieliskās lietas notiek ārpus tavas komforta zonas. Īstās mājas ir tur, kur tu esi laimīgs, nevis tur, kur tu esi drošībā.

Lasi arī: Praktiski veidi, kā attīrīt galvu no garīgā piesārņojuma

Un visbeidzot, ja esi nelaimīgs ar savu skatījumu uz dzīvi – MAINI PERSPEKTĪVU. Pārstāj nervozēt par lietām, kuras nevari izmainīt. Tu vari izmainīt tikai sevi un to, kā tu uz tām skaties. Dzīve ir skaista, ja tajā centies saskatīt skaisto. Tas ir vienlaikus tik vienkārši un sarežģīti.

Tava laime ir vissvarīgākā. Ja neesi laimīgs, tad ej pārmaiņu ceļu jau šodien!

COMMENTS

Pievienot komentāru