Kā dzīvo un izskatās modele pēc 300 plastiskajām operācijām, kad draugs viņu aplēja ar sērskābi

Ketija Paipera vienmēr ir sapņojusi kļūt slavena. Bet slava diemžēl pie viņas atnāca pēc tam, kad viņa kļuva par bijušā mīlnieka upuri. Vīrietis viņai uzbruka un aplēja ar sērskābi.

Šodien 36 gadus vecā Ketija Paipere dzimtajā Lielbritānijā ir zvaigzne. Neskatoties uz to, ka meitenes vecāki bija vienkārši strādnieki, viņa vienmēr zināja, ka ir dzimusi kaut kam vairāk. Kad Ketijai bija nedaudz vairāk kā 20 gadu, viņa pameta dimto Lomdonu, lai uzsāktu karjeru šovbiznesā.

Šķita, sievietei ir visas iespējas kļūt slavenai: atlases producenti bija apmierināti ar viņas kandidatūru: “Man šķita, ka esmu atradusi savu ceļu un viss noritēja labi, es atrados tur, kur vēlos,” Ketija stāsta kādā intervijā.

Lasi arī: Vienas kāzu kleitas stāsts: 85 gadi un 4 paaudžu sievietes apprecās vienā kleitā

Vēlāk izrādījās, ka vainīgs bija viņas draugs sportists Daniels Linčs. Tajā vakarā Daniels uzaicināja sievieti uz randiņu un lika “lūgties” viņai par pagātnes kļūdām.

Nav skaidrs, kāpēc Paipera piekrita satikties. Sportists sievieti sita un aplēja ar skābi, kad sieviete gulēja slimnīcā, viņa aiz bailēm neatklāja uzbrucēja vārdu.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru