Kā dzīvo un izskatās modele pēc 300 plastiskajām operācijām, kad draugs viņu aplēja ar sērskābi

Pat pirms attiecību uzsākšanas, viņa patiesībā jau zināja, ka pret Linču ir uzsākta krimināllieta, jo dažus gadus atpakaļ viņš cilvēkam sejā bija ielējis verdošu ūdeni. Atklājās, ka šo noziegumu Linčs paveica kopā ar kādu draugu. Viņus noķēra un viņi izcieš mūža ieslodzījumu.

Ketija komā pavadīja 12 dienas…

Lasi arī: Intervija ar ārstu, kurš izārstējās no Covid-19: “Manās plaušās vairs neieplūda gaiss…”

Kopumā pirmajā reizē viņa slimnīcā pavadīja trīs mēnešus. Ķirurgi noņēma sievietes sabojāto ādu un aizvietoja to ar citu. Kopš tā laika viņas kreisā acs ir neredzīga.

Ketija nogājusi cīņas pilnu ceļu. Tomēr viņa nolēma nepadoties un cīnīties par savu dzīvi. Gadu pēc uzbrukuma par Ketiju tika uzņemta dokumentālā filma.

Pēc tam viņa izveidoja fondu, lai palīdzētu cilvēkiem ar apdegumiem. Turklāt 2019. gadā tika atvērts rehabilitācijas centrs apdegumu un rētu ārstēšanai.

Turklāt Ketija nav apstājusies – viņa raksta grāmatu par sevis pieņemšanu, kā pārdzīvot krīzes, vada TV raidījumus.

Arī privātajā dzīvē Ketijai viss ir izdevies. Četrus gadus pēc notikušā viņa satika galdnieku Rīcardu Satonu: “Tajā laikā man bija jāveic sarežģītas operācijas. Es sacīju, lai viņš gaida, bet viņš nebija ar mieru. Kopš tā laika mēs neesam šķīrušies,” Ketija ar smaidu sacīja.

2015. gadā pāris apprecējās un nu audzina divas meitiņas – 5 gadus veco Bellu un 2 gadus veco Penelopi.

Pēdējo 11 gadu laikā sieviete ir pārcietusi 300 rekonctruktīvas operācijas. Skatoties uz viņu tagad, ir grūti iedomāties, cik lieliem pārbaudījumiem viņa ir tikusi pāri. Sieviete sastopas arī ar aizvainojošiem komentāriem uz ielām, bet viņa cenšas nepievērst uzmanību šādām rupjībām un mīlēt un pieņemt sevi tādu, kāda viņa ir.

COMMENTS

Pievienot komentāru