Kā izskatās 70 gadus veca sieviete, kura 28 gadus uzturā nav lietojusi cukuru

Mēs visi zinām, kas jādara, lai uzturētu veselīgu dzīvesveidu. Vienkāršs vienādojums: uzturs + vingrinājums = veselīgs dzīvesveids.

Bet kāpēc mēs visi tā nedzīvojam? Visticamāk, nākamās varones stāsts iedvesmos pārdomāt attieksmi pret uzturu un veselību kopumā.

Lasi arī: Pēc tavu lūpu izskata var noteikt daudz ko par tevi un tavu raksturu

Karolīnas Hārcas stāsts – 70 gadus veca sieviete no Pērtas, Austrālijā, pilnībā mainīja savu dzīvi, vienkārši izslēdzot no uztura cukuru. Tagad viņa izskatās labāk nekā lielākā daļa sieviešu, kurām ir puse no viņas vecuma. Daudzi 40 gadus veci cilvēki vēlas izskatīties kā viņa. Bet ne vienmēr viss bija tik rožaini. Karolīnai Hārtai lielākā motivācija bija pirmsdiabēta diagnoze.

Sieviete bija liela šokolādes un citu saldumu cienītāja, un, kad viņai tika paziņota diagnoze, viņa apsolīja atteikties no saldumiem, lai cukura līmenis asinīs normalizētos. Normalizējusi asins skaitli, viņa pamazām atgrieza saldumu savās ēdniereizēs. Bet Kerolīna nekad neatgriezās pie cukura, viņa izmanto cukura aizstājēju, ko sauc par ksilītu. Sieviete cukuru nav lietojusi 28 gadus.

Pēc kāda laika Karolīna nolēma atvērt savu uzņēmumu, kas pārdod ksilītu. Viņa arī uzrakstīja pavārgrāmatu. Turklāt šī jauneklīgā un enerģiskā sieviete ir trīs bērnu māte un četru mazbērnu vecmāmiņa. Karolīnas veiksmes noslēpums? Viņa pati apgalvo, ka viņas izskats ir ne tikai pareizas uztura, bet arī aktīva dzīvesveida rezultāts.

Viņa bieži spēlē tenisu un izbauda garas pastaigas kopā ar vīru.

Jums ir jāskatās, ko jūs liekat mutē, bet jums arī vairāk jākustina kājas,” viņa teica intervijā.

Kerolaina arī piebilda, ka regulāra 8 stundu gulēšana un meditācija ir izšķiroša veselības saglabāšanai.

“Es meditēju katru dienu, parasti no rīta, kas nozīmē, ka man jāceļas pusstundu agrāk, bet dienas laikā ieguvumi ir milzīgi. Kopš sāku meditēt, esmu kļuvis daudz mierīgāks. Es sāku meditēt tikai 65 gadu vecumā, tāpēc nekad nav par vēlu. ”

Zaudēt svaru var būt ārkārtīgi grūti, un jo vecāks tu kļūsti, jo vēl jo grūtāk tas ir. K. Hārca uzstāj, ka jūs varat zaudēt svaru jebkurā vecumā.

 

Šķir otru lapu, lai paskatītu viņas FOTO un uzzinātu vairāk

COMMENTS

Pievienot komentāru