Pēc tavu lūpu izskata var noteikt daudz ko par tevi un tavu raksturu

Augšējā attēlā atrodiet sev piemērotāko lūpu formu.

 

Lūpas Nr. 1

Jūs esat ļoti drosmīgs, zinātkārs un enerģisks cilvēks. Jums patīk flirtēt un iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Jums nav bail no grūtībām un mīlas piedzīvojumiem.

Jūs esat ļoti emocionāls un rīkojaties ātri, bieži nedomājot par sekām. Jūs esat impulsīvs un ļoti bieži nervozs.

Lasi arī: Skaistule 30 dienas nemazgāja matus un pastāstīja visu kas ar viņu notika (+ bildes pirms un pēc)

 

Lūpas Nr. 2

Jūs esat ļoti optimistisks. Jums ir pozitīvs dzīves skatījums un vienmēr esat vērsts uz to, kas jums ir svarīgs. Tā vietā, lai izvairītos no problēmām, jūs tās viegli atrisināt.

Jūs zināt, kā pieņemt realitāti tādu, kāda tā ir.

 

Lūpas Nr. 3

Jūs esat viens no visvairāk sabiedrībā ejošiem cilvēkiem. Jūs esat jautrs, atvērts un uzticams. Jums patīk cilvēki, un jums tie ir vajadzīgi kā gaiss.

Jūs pastāvīgi cenšaties sazināties ar citiem. Kad esat viens, jūs jūtaties slikti un garlaicīgi. Jo vairāk cilvēku tev apkārt, jo labāk.

 

Lūpas Nr.4

Jūs esat ļoti ambiciozs un strādīgs. Jūs izvirzāt sev augstus mērķus un nebaidāties izvirzīt sev izaicinošus uzdevumus.

Jūs esat ļoti prasīgs pret sevi un nekad nepiekāpjat. Jūs tiešām varat daudz upurēt, lai iegūtu to, ko vēlaties.

 

Lūpas Nr. 5

Izcili, gudri un neticami zinātkāri- to var teikt par tevi. Jūs esat ļoti radošs un ģenerējat miljardiem ideju minūtē.

Cilvēki domā, ka tu esi ģēnijs, un viņiem daļēji ir taisnība. Jums ir iespēja gūt lielus panākumus starptautiskā mērogā.

 

Lūpas Nr. 6

Jums vissvarīgākā ir mīlestība. Jūs vēlaties mīlēt un būt mīlēts. Jūs esat ļoti sirsnīga un romantiska sieviete.

Jūs esat ļoti neaizsargāta un viegli ievainojama. Kad kāds tevi pieviļ, tu ļoti cieš un atlabšanai vajadzīgs ilgs laiks.

 

Lūpas Nr.  7

Jūs mīlat sevi un labklājību liekat pirmajā vietā. Jums patīk sevi palutināt. Daži cilvēki domā, ka esat egoistisks cilvēks. Bet jūs vienkārši rūpējaties par sevi un darāt visu iespējamo, lai būtu laimīgs un baudītu dzīvi.

Jūs nevēlaties upurēt sevi citu labā. Palīdzība cilvēkiem nav jūsu aicinājums. Jūs esat pārāk uz sevi vērsts, bet jūs nevienam nekaitējat. Jūs vienkārši dzīvojat savā veidā un sev. Un jums ir tiesības to darīt.

 

Lūpas Nr. 8

Jūs esat īsts altruists. Jums ir ļoti nepieciešams palīdzēt citiem. Tas sagādā jums lielu prieku un gandarījumu. Tad jūs jūtaties svarīgs un apmierināts.

Jums ir jābūt kādam, par kuru rūpēties, vai idejai, kurai sevi veltīt. Ģimene un draugi ir jūsu prioritāte. Jūs viņiem esat gatavs uz visu.

 

Lūpas Nr.  9

Jūs vienmēr esat uzmanības centrā. Jums patīk piesaistīt citu interesi. Jums ir spilgta personība. Ir grūti tevi nepamanīt. Tu ļoti rūpējies par savu izskatu un pievērs tam lielu uzmanību. Tāpēc jūs vienmēr izskatāties perfekti.

Jūs nezināt, kā zaudēt, un esat gatavs iet “pār galvām” uz savu mērķi. Jūs vienmēr saņemat to, ko vēlaties.

COMMENTS

Pievienot komentāru