Skaistule 30 dienas nemazgāja matus un pastāstīja visu kas ar viņu notika (+ bildes pirms un pēc)

Daži eksperti saka magnijs un cinks ir matu veselības pamats, un ķīmiskās bāzes šampūni var noņemt šīs vielas. Alternatīvi, nemazgājot matus, galvas ādā var veidoties eļļa un netīrumi, kas bloķēs poras un kavēs matu augšanu.  

Bet citi cilvēki apgalvo, ka pēc četrām nedēļām pēc matu nemazgāšanas iestājas pagrieziena punkts, pēc kura viņu veselība ievērojami uzlabojas. Siobhana O’Konora nolēma spert izmisīgu soli un ar savu piemēru redzēt, kas notiktu ar viņas matiem, ja viņa visu mēnesi aizmirstu par šampūnu un dušu matiem.

Lasi arī: Kā šodien izskatās 4 meitenes, kuras savulaik tika uzskatītas par skaistākajām pasaulē (+FOTO)

Pirmā diena! S. O’Konora nolemj atteikties no parastās matu mazgāšanas. Eksperimenta priekšvakarā viņa rūpīgi mazgāja matus, cerot, ka tas pagarinās matu svaigo izskatu.

Trešā diena “Parasti tā bija mana nākamā matu mazgāšanas diena, tāpēc es nebiju pārsteigts, kad saknes sāka izskatīties spīdīgas. Lai gan pārējie mati izskatās lieliski, es zinu, ka tālāk paliks tikai daudz sliktāk,” raksta meitene!

Piektā diena Siobhana matus atkal ķemmē  zirgastē, lai paslēptu taukus uz to virsmas.  “Mans brālis jautā, kāpēc es lietoju tik daudz matu laku. Es domāju, ka labāk viņam nepaskaidrot, kāpēc es patiešām izskatos šādi,” viņa saka.

Septītā diena Meitenes parasti tik atlecošie mati ir absolūti zaudējuši apjomu, un tā ir vismazākā viņas problēma. Galva sāk daudz niezēt. Skrāpēšana noved pie zvīņošanās. Nav ļoti labs skats.

Četrpadsmitā diena Eksperimenta vidū meitene teica, ka viņas mati smaržo pēc miltrasas. “Manas saknes izskatās, ka uz tām ir pietiekami daudz želejas, lai izveidotu Elvisa Preslija frizūru. Bet galiņi joprojām ir sausi.”

Sešpadsmitā diena Siobhana kļusi pilnīgi traka un sapņoja par savu putojošā aromātiskā šampūna devu. Izmisumā viņa nolēma izskalot matus ar ūdeni, cerot, ka tas atbrīvos viņu no taukiem. Bet, izņemot to, ka viņa matus žāvēja vairākas stundas, nekas nav mainījies.

 

Septiņpadsmitā diena Siobhana nolēma novērst uzmanību no matiem ar spilgti sarkanu lūpu krāsu. Sestdienas vakarā, lai tiktos ar draugiem, viņa atkal ieveodoja matus zirgastes doemā un pat saņēma komplimentu par frizūru.

Divdesmit otrā diena “Tas ir dīvaini. Tikai pirms piecām dienām es vaidēju, ka uz manas galvas varētu uzcept olu, ir tik daudz eļļas. Un tomēr tagad es, šķiet, esmu ceļā uz dabisko pilnību. Nepārprotiet mani. Apskatot tuvāk, manas saknes joprojām ir spīdīgas. Bet mani vaļīgie mati atkal izskatās panesami. Kad draugi saka, ka manas cirtas izskatās veselīgas, es jūtu zināmu gandarījumu, sakot, ka neesmu tās mazgājusi vairākas nedēļas, “stāsta Siobhana.

Lasi arī: Visas sievietes to slepeni vēlas no vīriešiem, bet spītīgi neatzīstas

Trīsdesmit viena diena Pēc pilna mēneša eksperimenta meitene bija pārsteigta, atklājot, ka viņas mati sāka paši atgriezties tīrībā, taču meitene ir ļoti priecīga, ka atkal var mazgāt matus. Neskatoties uz visām šīs dabiskās pieejas skaistuma priekšrocībām, galvenais trūkums viņai bija smarža. “Mani mati patiešām ir apgājuši pilnu apli, un līdz ceturtajai nedēļai tie atkal ir daudz skaistāki. Bet es vienkārši nespēju samierināties ar šo novecojušo smaržu,” raksta meitene.

 

Secinājumus izdariet pašas. 

COMMENTS

Pievienot komentāru