Visas sievietes to slepeni vēlas no vīriešiem, bet spītīgi neatzīstas


Ir lietas, kuras sievietes labprāt redzētu vīriešos, taču dažādu iemeslu dēļ viņas par tām nerunā.

Psihologi raksta par to, kas ir šīs lietas un kāpēc tās ir tik svarīgas. Ļoti bieži sievietes vēlas redzēt kaut ko patīkamu vīriešos, bet tā arī to nesagaida. Lai nebūtu jāviļas, uzreiz jāmeklē normāls un nobriedis vīrietis, nemainot viņu pret tiem, kas noteikti nenesīs laimi.

Nepārtraukti pavadīt laiku kopā

Iemīlējusies sieviete pat pēc gada, diviem, pieciem un desmit gadiem vēlas būt kopā ar vīrieti brīvajā laikā. Viņi baidās to pateikt, jo vīrieši pēc attiecību nodibināšanas nedaudz atdziest un nedaudz nomierinās.

Lasi arī: Kā šodien izskatās 4 meitenes, kuras savulaik tika uzskatītas par skaistākajām pasaulē (+FOTO)

Sievietes saprot, ka vīrietis nevēlas visu laiku būt blakus. Viņam ir savas lietas un vaļasprieki, tāpēc viņam jādod brīvība. Ja sieva vai draudzene viņam pastāvīgi norāda, ka viņam jāvelta vairāk laika, tas var izraisīt strīdus.

 

Lai attiecības būtu romantiskas

To vēlas visas sievietes bez izņēmuma. Romantikas nekad nav par daudz. Dažiem cilvēkiem var nepatikt ziedi, bet viņiem patīk kopīgas vakariņas un vakaros skatīties TV šovus. Katram ir sava romantika.

Sievietes pārstāvji spītīgi to slēpj, jo saprot, ka ne vienmēr un ne visi vīrieši to spēj.

 

Lai vīrietis nebaidītos izrādīt vājumu

Katrai sievietei ir vajadzība rūpēties, tāpēc dažreiz viņa vēlas rūpēties par vīrieti. Sievietei tas ir absolūti normāli, tikai partneris nevēlas šķist bezpalīdzīgs.

Ļoti maz vīriešu spēj runāt par savām problēmām, slimībām, nepatikšanām. Sievietēm ļoti patīk, ja viņu pavadoņi ir atklāti un izlej dvēseli. Viņiem tas šķiet jauki, ļoti svarīgi. Šķiet, ka tas stiprina pārliecību, ka vīrietis viņus patiešām mīl.

 

Sievietes talanta atzīšana

Katra dāma vēlas, lai viņas vīrietis viņu apbrīno. Daudzi vīrieši joprojām domā pa vecam – ka sievietei jābūt mājsaimniecei un viņa nespēj darīt neko, izņemot uztaisīt ēst.

Pilnīgi visi vēlas dzirdēt sava vīrieša uzslavas, vai tas būtu pirmais laulības gads vai desmitais laulības gads. Pilnīgi visiem daiļā dzimuma pārstāvjiem ir jāapstiprina savi mērķi un ambīcijas. Sievietei var būt vienalga, ko citi saka, bet otrās puses uzslavas un apbrīna vienmēr būs izšķiroša. Dabiski, ka par to nav iespējams runāt, jo tam jānāk no vīrieša.

Palīdzība mājas darbos

Sievietes zina, ka vīrieši ienīst putekļošanu, grīdu mazgāšanu, veļas mazgāšanu, ēdiena gatavošanu un tā tālāk. Dažu vīriešu mājsaimniecības darbi ir principā neredzami un nav iekļauti ikdienas grafikā.

Lasi arī: Galvenais ticēt labajam – 5 laimes piesaistīšanas likumi

Neskatoties uz to, absolūti visas sievietes vēlas, lai vīrietis veic mājsaimniecības darbus uz vienlīdzīgiem principiem un pāris ar savām rokām izmazgātos traukus nepārvērš varoņdarbā.

 

Dienas laikā pēkšņi zvani

Mīļotie cilvēki pārnāk mājās, sausi apmainās ar frāzēm “kā tev iet?” un “labi, kā ar tevi?”, tad katrs nolien pie savām darīšanām un iet gulēt. Sievietes nav pret to, bet dažreiz viņas patiešām vēlas, lai vīrietis piezvana arī dienas laikā un pajautā: “Kā tev iet?”

Sievietes ir ļoti priecīgas uzzināt, ko viņas vīrietis domā par viņām. Viņas ir ļoti aizvainotas, kad otra puse zvana uzzvana kolēģei un ir ieinteresēta par ikdienas lietām, bet viņu partneris to nedara. Sieviete nevar ņemt un pajautāt vīrietim par to, jo tam jānāk no iekšienes, no sirds. Tas norāda, ka vīrietis mīl, pietrūkst, domā par savu pavadoni.

Lai vīrietis prasītu padomu

Sieviete jūtas nevajadzīga, ja vīrietis pats atrisina pilnīgi visas savas problēmas. Un otrādi –  ja vīrietis jautā “Es gribu mainīt darbu, ko tu par to domā?”, Sieviete jūtas svarīga un mīlēta.

Sievietes vēlas, lai viņu vīrietis pajautātu viņu viedokli par jaunām lietām, dzīves lēmumiem. Šajā gadījumā daiļā dzimuma pārstāve uzskata, ka viņu mīl. Par to neviens nerunā, bet tas ir ļoti svarīgi.

Lasi arī: Pāvels Globa paziņojis, kurām zodiaka zīmēm paveiksies 2020. gada novembrī

Kaut ko svarīgu slēpj ne tikai daiļā dzimuma pārstāves. Arī vīrieši daudz nesaka. Sievietēm vajadzētu iepazīties ar vīriešu slepenajām vēlmēm. Tas būs noderīgi attiecībām, to pārcelšanai uz jaunu līmeni.

Pievienot komentāru