Pāvels Globa paziņojis, kurām zodiaka zīmēm paveiksies 2020. gada novembrī

Pāvels Globa sniedzis savas prognozes par notikumiem Novembrī.

Gadās tādi brīži, kad šķiet, ka it kā viss ir pret tevi. Jebkuri centieni beidzas ar neveiksmi, bet ar apkārtējiem neveidojas nekādas attiecības.

Prātā uzreiz nāk teiciens “iestājusies melnā josla”. Tomēr viss reiz beidzas, tāpēc arī pašreizējais neveiksmju periods pāries.

Tomēr, jāņem vērā tas, ka neveiksmju josla var ieilgt. Jo visu nosaka liktenis, bet tas, kā zināms, ne pret visiem ir labvēlīgi noskaņots. Tāpēc kādam izdosies tikt galā ar esošajām problēmām īsā laikā, bet kāds no tā cietīs gadiem ilgi.

Jebkurā situācijā cilvēki ir tendēti meklēt vainīgos. Tie parasti tiks meklēti radinieku vai vienkāršu paziņu vidū, reizēm tiks vainota skaudība, lāsts vai pat pats liktenis.

Lasi arī: 10 pārtikas produkti, kurus varat ēst arī naktī, nebaidoties no liekā svara

Un visnotaļ reti atrodas tādi, kuri apzinās patiesos neveiksmju iemeslus un atrod tos sevī, bet pēc tam strādā pie šiem iemesliem un beigu beigās sasniedz brīdi, kad tik pārvarētas grūtības.

Pretējā gadījumā cilvēks izvēlas vieglāko ceļu, noņemt no sevis visas rūpes. Pie problēmām viņš vaino visus citus, vienlaicīgi tādā veidā iegūstot zināmu mieru. Tomēr patiesībā viņš turpina ciest un slīkt bēdu jūrā. Tas viņiem strādā kā sava veida “aizsargmehānisms”, kas cenšas pasargāt cilvēku no depresīva noskaņojuma.

Tomēr nepieciešams saprast, ka, uzveļot atbildību uz citiem, vieglāk nekļūs. Grūtības kā bija, tā būs, bet argumenti par labu savas rīcības attaisnošanai agrāk vai vēlāk beigsies.

Kas notiks tad? Šeit var pienākt neatgriešanās punkts vai turpināties izmisīgi mēģinājumi kaut kā uzlabot lietu stāvokli. Daži vēršas pēc “palīdzības” pie ekstrasensiem, bet, diemžēl, tas bieži vien nepalīdz.

Slavenais astrologs Pāvels Globa sniedza iepriecinošas prognozes par dažām zodiaka zīmēm, kuras šī gada novembrī varēs atbrīvoties no neveiksmēm. Paskatīsimies, kuras tās ir.

Lasi arī: Kā izskatās trīs pasaules bagātāko vīriešu sievas

Pieņemot lēmumus, Auni ir tendēti izpaust savas impulsīvās rakstura puses. Neapdomājot sekas, viņi saduras ar šķēršļiem un problēmām. Viņiem neeksistē citas krāsas kā vien baltā vai melnā.

Problēmas sakrājas kā sniega pikas, bet karstasinīgā daba neļauj novest jaunuzsāktās lietas līdz loģiskam rezultātam. Gala rezultāts ir neizbēgama neveiksme.

Bet Pāvels Globa cerīgi stāsta, ka oktobris aizies ar visām uzkrātajām problēmām. Atliek vien cerēt, ka pēc tam jaunas neradīsies.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru