Kā izskatās krievu oligarhu “zelta” mantinieces

Diāna Manasira

Zijada Manasira meitai Instagram seko aptuveni 300 000 sekotāju un šis skaitlis ir patiešām iespaidīgs!

Sociālajos tīklos meitene demonstrē savus greznos tērpus, kā arī ikdienišķas fotogrāfijas.

Viņa ir beigusi Karalienes Etelburgas skolu Anglijā un tagad studē finanses. Naftas impērijas mantiniece lielāko daļu laika, tāpat kā vairums viņas turīgo draugu, pavada Londonā.

Lasi arī: 7 parastas sievietes, kuras veikušas rinoplastiku jeb deguna plastisko operāciju

Anastasija Kudrjaškina

Igors Kudrjaškins ir holdinga kompānijas “УГМК” īpašnieks un Forbes viņu raksturo, kā Krievijas bagātāko cilvēku TOP-200. Par mīļotās meitas Anastasijas dzīvi varam uzzināt diezgan daudz, jo viņam ir diezgan aktīva Instagram. Turklāt par savas darbības jomu viņa ir izvēlējusies šovbiznesu, lai pēcāk apjaustu ka sirdij tuvāka ir mūzika. Uz skatuves viņa kāpj ar pseidonīmu Nastja Kudri.

Viņa pastāvīgi priecē savus fanus ar jaunie hitiem. Pagājušā gada rudenī plašsaziņas medijus pāršalca informācija, ka viņa ir cietusi negadījumā un zaudējusi rokas divus pirkstus.

Viktorija Mihelsone

Miljardieris Leonīds Mihelsons ir pazīstams visā pasaulē. Viņa 26 gadus vecā meita Viktorija dzīvo Ņujorkā un ir mākslas vēsturniece. Lai arī sieviete diezgan bieži publicē fotoattēlus Instagram, savā dzīvē žurnālistus viņa neielaiž.

Tomēr plašsaziņas līdzekļu rīcībā ir informācija par to, kādas dāvanas gādīgais tēvs pasniedz meitai: piemēram, pagājušovasar Viktorija kļuva par būvniecības uzņēmuma “Nova” īpašnieci. 2003. gadā Leonīds kļuva par labdarības organizācijas dibinātāju, kuru viņš nosauca par godu savai meitai “Viktorija”. Pēc pāris gadiem Samārā tika atvērta tāda paša nosaukuma galerija, un nedaudz vēlāk Maskavā tika atvērts jauns fonds V-A-C.

Serafima Veremenko

Centrālās bankas īpašnieka meita ir beigusi vienu no labākajām universitātēm valstī – MGIMO. Saskaņā ar viņas Facebook lapu, viņa aktīvi strādā, lai izveidotu lietotni True Preferences, kas palīdzēs izpētīt ķermeņa bioloģiskās reakcijas uz dažādiem produktiem.

Lara Vinokurova

Farmācijas holdinga īpašnieka meita dzīvo Londonā. Meitenei ir modeles izskats ir viņa dzīvo ASV. Viņa aktīvi nodarbojas ar sportu: slēpošanu, boksu un peldēšanu.

 

 

Pievienot komentāru