Lilijas Brikas dzīves noteikumi. Kāpēc viņa tik ļoti piesaistīja vīriešus?

Mūsdienās Liliju Briku zina, kā dzejnieka Vladimira Majakovska galveno mūzu un iedvesmotāju. Laikos, kad vēl bija dzīvs pats dzejnieks, arī pat pēc viņa nāves, daudzus iespaidoja viņas šarms un savdabīgā attieksme pret cilvēkiem. Viņa nebija nekāda skaistule, bet par viņu interesējās gandrīz visa tā laika inteliģence. Lilija Brika nodzīvoja garu mūžu un atstāja pēc sevis daudz vērtīgu atmiņu par to laiku. 

Smaids ir spēcīgs ierocis!

Kā jau bija teikts, daudzi neredzēja Lilijā dievišķo skaistumu, bet tiklīdz viņa pasmaidīja, tā visi aizmirsa par viņas trūkumiem. Tumši brūnās acis arī nospēlēja savu lomu: viņa piesaistīja pie sevis ar pirmo skatienu. Vajadzēja viņai tikai paskatīties uz cilvēku un pasmaidīt, kā maģija sāka strādāt. Starp citu, smaida un skatiena spēku ir jau pierādījuši mūsdienu pētnieki, kas pēta cilvēka dabu. (Smaidiet biežāk!)

Lasi arī: Dīvainā un bagātā aktrise Sigurdnija Vīvere

Svarīgs ir apģērbs – jāprot sevi pasniegt

Pasniegt sevi arī ir jāprot, lai izskatītos garšīgi un skaisti. Lilija Brika daudzas reizes teica, ka cilvēkiem ir tieksme domāt par jums savādāk, ja jums viss ir dārgs. Viņi var būt nepamatoti aizspriedumaini pret jums, ja jūs slikti izskatīsieties. Centieties iegūt dārgas lietas – tās iespaido un dos jums lielu plusu izmeklētā sabiedrībā. Tērpus viņai sūtīja māsa Elza tieši no Francijas. Majakovskis viņu apdāvināja tiklīdz kļuva bagāts. Bet tad, kad tērpu bija maz vai bija bada gadi, viņa izgatavoja tos pati no vecām lupatām. Tā kā viņa prata labi šūt un viņai piemita radošums, tad tērpi bija neatkārtojami.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

Pievienot komentāru