Kā izvērties piecīšu mammas liktenis pēc vīra aiziešanas. Kā izskatās bērni, kuriem drīz būs 4 gadi

Sieviete ilgu laiku cīnijās tiesā, lai no beaztbildīgā tēva varētu piedzīt vismaz kaut kādu finansiālo atbalstu. Turklāt Oksana pēc vīra aiziešanas nevarēja atļauties padoties un krist depresijā, jo viņai uz rokām palika bērni.

Сергей не выдержал жизни с маленькими детьми, личный комфорт оказался важнее. Фото: https://www.instagram.com/odessafiver/

Kad sieviete atradās slimnīcā, istabas biedrene ieteica sievietei veidot savu emuāru Instagram. Lai arī sākotnēji Oksanai šī ideja nepatika, laikā, kad viņa palika viena ar sešiem bērniem, viņa izlēma mēģināt. Un tas pārvērtās par viņas hobiju.

Lasi arī: Kā izskatās Gruzijas skaistākā pāra bērni?

Šis profils ieguva ārkārtīgi lielu popularitāti un uz šodienu tam seko 186 tūkstoši cilvēku. Vietnē viņa stāsta par savām problēmām, bērnu audzināšanas izaicinājumiem un sniedz padomus jaunajām māmiņām.

Фото: https://www.instagram.com/odessafiver/

Bieži viņas emuārā parādās reklāmas – tas ir kļuvis par labu ienākumu avotu. Cik tieši emuārs ienes, Oksana nestāsta. Tomēr, spriežot pēc fakta, ka visi viņas bērni ir labi ģērbušies, kopti, dzīvo pienācīgos apstākļos, māte ar bērniem acīmredzami nedzīvo nabadzībā.

Воспитывать детей Оксане помогает ее мама. Фото: https://www.instagram.com/odessafiver/

Малыши похожи внешне друг на друга, но у каждого при этом есть своя индивидуальность. Фото: https://www.instagram.com/odessafiver/

Так семья встретила новый 2020 год. Фото: https://www.instagram.com/odessafiver/

Оксана - настоящая красавица, как и ее дети. Фото: https://www.instagram.com/odessafiver/

COMMENTS

Pievienot komentāru