Kā neizskatīties pēc tantuka, ja jums ir liekais svars

Tā kā pilnība ir saistīta ar zināmu brieduma vecumu, tad ir laiks atmest pusaudžiem piestāvošas kombinācijas un atteikties no sev nepiemērota apģērba.

Piemēram, kreisajā pusē redzams kā apvienots jauneklīgs džemperītis ar vidēja garuma svārkiem, kas lieliski saglabā formu un modernas kurpītes ar zemu papēdi. Koptēls izskatās moderns un meieteni nevar saukt par tanti. Arī koptēls pa labi ir ļoti interesants, ar odziņu un pārdomāts. Lūk, kāds apģērbs padarīs jūs jauneklīgākas.

Lasi arī: Kā uz visiem laikiem atbrīvoties no melnajiem punktiem

2.Ar vecumu saistīta elegance un pilnīga modes ignorēšana

Vēl viena bīstama galējība ir neelastība. Vecums lielā mērā tiek saistīts ar konservatīvismu un tāpēc daudzi augstu amatu pārstāvji tērē lielas naudas summas klasikiem tērpiem un somām.

Sieviete ir pārliecināta, ka galvenais tērpa faktors ir kvalitāte, elegance, dizains un modernais, tas padara viņu par cienījamu dāmu. Tomēr jāiegaumē, ka, lai arī nav nepieciešams no galvas līdz kājām ģerbties jaunākajās tendencēs, tomēr pēdēja desmitgades mode gan ir jāņem vērā.

Опять же, красивые лица, профессиональный макияж. Вот казалось бы.

Šis ir uzsktāms par kaut ko vecmodīgāku, kā šis:

Un vecomodīga klasika pa kreisi un modīga pa labi:

Kopumā ir jāmīl sevi un, protams, nav jāskrien līdzi katram mazākajam modes jauninunājumam, bet ir jāievēro zināmas tendences.

Pievienot komentāru