Kā noslēpt vecumu: Kādas 5 lietas nodod vecumu

Dzeltē zobi

Attēlu rezultāti vaicājumam “Зубы желтеют”

Dzelteni zobi – redzama pazīme, ka organisms noveco, no kā pasliktinās vielmaiņa un asinsvadu sistēmas darbs. Tas noved pie zobu dzeltēšanas, kuri dažreiz pārklājas ar dažādu toņu pleķiem. Tas izskatās nepatīkami, bet var labot. Pietiek, ja regulāri apmeklē stomatologu, laicīgi ārstē smaganu slimības un periodiski izmanto balināšanu.

Nosirmo mati

Attēlu rezultāti vaicājumam “Волосы седеют”

Sirmi mati var izskatīties labi, un pie labas kopšanas, pat stilīgi. Bet ar to, ka tas ir vecuma rādītājs, strīdēties nevar. Agrāk mati sirmot sāka tikai dziļā briedumā un vecumā, tajā pašā laikā tagad tas notiek jau pat 30-35 gados. Labi ir tas, ka vienmēr var nokrāsot matus kādā neierastā krāsā vai vispār izmainīt imidžu, izveidojot jaunu frizūru.

Lasi arī: Izaudzēt meloni ir vieglāk nekā tomātus

Piere kļūst plakana

Attēlu rezultāti vaicājumam “Лоб”

Izliekas, ka nu beidzot tauku kārta pazūd pati no sevis. Bet viss jau nav tik rožaini, jo šis process atver jūsu plakano pieri visai pasaulei. Paglābties no tā praktiski nav iespējams, bet ir iespēja, ka šķipsniņa kosmētikas to var labot.

Pats svarīgākais ieteikums ir uzturēt savu higiēnu un dzīvi labā stāvoklī jau no bērnības. Jo ātrāk sāksiet nodarboties ar sevi, jo skaistāk varēs sagaidīt vecumdienas.

COMMENTS

Pievienot komentāru