Studente atdeva savu pēdējo naudiņu ubagam, bet pēc desmit gadiem viņš kļuva miljonārs un izdarīja ŠO

Bija parasta ziemas diena. Medicīnas institūta studente Olga steidzās uz staciju, lai brīvdienās aizbrauktu pie vecākiem. Nauda viņai bija nedaudz – tikko pietika biļetei, bet viņa nekrita izmisumā, jo gādīgie vecāki vienmēr palīdzēja mīļajai meitai, kas sapņoja kļūt par ārsti.

Vilcienam vajadzēja atiet pēc 20 minūtēm, Olga steidzīgi skrēja pie kasēm, kad juta, ka kāds uz viņu ļoti skatās.

Acis, kas piepildītas ar izmisumu un sāpēm, skatījās uz viņu, kā uz pēdējo cerību. Tas bija ubags, kas prasīja ziedojumu – no skata jauns un vesels puisis, bet pavisam briesmīgā apģērbā. Viņš prasīja garāmgājējiem naudu biļetei, stāstīja par traģēdiju, kas ar viņu notika, bet lielākā daļa cilvēku vienaldzīgi pagāja garām.

Atradās arī tādi, kas naidīgi kliedza:
– Ej strādāt, ubag!

Uz ko puisis atbildēja:
– Atstājiet savu adresi, es drīz visu varēšu atdot!

Neviens viņam neticēja, izņemot dažas vecmāmiņas, kas iedeva viņam kādu sīknaudu.
Ольге стало жалко парня, по ее мнению, он был не из тех, профессиональных попрошаек, для которых клянчить деньги у прохожих – обычная работа.

Lasi arī: Bijusī šova “Lauku sēta” zvaigzne Violeta mainījusies līdz nepazīšanai!!!

Olgai kļuva žēl puiša, pēc viņas domām, viņš nebija no tiem, kas profesionāli ubago, kam lūgt naudu garāmgājējiem ir parasts darbs. Viņa piegāja pie puiša noskaidrot, kas ar viņu ir noticis, no kurienes viņš ir un uz kurieni grib braukt. Un puisis, kuru sauca Iļja, izstāstīja viņai savu stāstu.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Marija</cite>

    Protams ka iedotu.
    Es vairākas reizes esmu bezspajumtniekiem atdevusi savu pēdējo nau. Un par brīnumu vienmēr braucot cauri Rīgai tie paši cilvēki man ir sagādājuši vai nu šokolādes vai ziedus😊😊😊

Pievienot komentāru