Kad vīrs uzzināja, ka sieva viņam ir neuzticīga, viņš mīļākajam atstāja zīmīti

Lūdzu nesaki maniem bērniem, ka tu esi viņu onkulis – viņi vēl ir mazi, bet ne dumji.

Lūdzu neslēdz sildītāju zem gultas. Tā sasodītā ierīce dedzina man vienu vietu. Lai gan es zinu, ka sievai tas patīk.

Kad viņa tev pajautās: “Vai es šajās biksēs izskatos resna?” – atbildi “nē”. Vari jau iedomāties, ka, atbildot “jā”, viņa nesāks retāk mieloties ar saldējumu. Viņa dosies uz veikalu pēc lielāka izmēra biksēm. Bet no tā tauki nekur nepazudīs.

Pietiek ēst cepumus. Brauniju, kuru tu apēdi, mana māte pagatavoja manā dzimšanas dienā. Mana sieva sen nav rosījusies virtuvē, bet, pat tad, ja viņa kaut ko pagatavos, ar tevi nedalīsies.

Mēģiniet nedarīt to uz krēsla. Es mēdzu ar bērniem spēlēt dažādas spēles vai veicu kādus mājas darbus. Jūsu svara dēļ krēslu kājas kļuvušas grīļīgas, tāpēc sēžos uz tiem piesardzīgi.

Un, visbeidzot, gribu tev pateikties par to, ka Valentīndienā uzaicināji manu sievu vakariņās. Tā kā izdevās ietaupīt naudu, varēšu kopā ar bērniem aiziet uz kino.

Lasi arī: Skaistums prasa upurus? Kā pašlaik izskatās Amerikas skaistākā meitenīte

Ceru, ka spēsi izpildīt manus lūgumus, jo, kad mēs izšķirsimies, es došos prom un pamāšu jums ardievas – lai tev nebūtu jājūtas neērti.

P.S. Es plānoju bērnus 3.aprīlī vest uz Great Wolf Lodge (ūdensatrakciju parks, kas atrodas viesnīcu tīklā) uz 4 dienām, ledusskapī stāv atdzesēts šņabis – tas tajā gadījumā, ja sapratīsi, ka alus vairs nelīdz.”

 

Jā, vīrietis tā neko sev uzrakstīja! Tik radošā formā spēja izteikties tik precīzi.

Interesanti, viņi jau ir šķīrušies vai vēl ne?

 

Avots: dozakata.club

Pievienot komentāru