Kad vīrs uzzināja, ka sieva viņam ir neuzticīga, viņš mīļākajam atstāja zīmīti

Ir lietas, par kurām ir grūti runāt. Vai esi kādreiz aizdomājies, kā rīkotos, ja uzzinātu, ka tavs dzīvesbiedrs tevi krāpj. Lai gan tēma nav patīkama, lai ļautos ilgām pārdomām, tomēr visticamāk prātā ienāktu doma, kā rīkoties tālāk. Varbūt jūs vēlētos sakrāmēt mantas un tūlīt pat doties prom, bet varbūt rastos vēlme atriebties?

Kāda vīrieša rīcība bija pārsteidzoša, kad viņš atklāja, ka viņa prombūtnes laikā sieviete viņu krāpj – viņš uzrakstīja sievas mīļākajam zīmīti. Lūk, ko viņš tajā rakstīja:

“Vīrietim, kurš guļ ar manu sievu.

Tu lieliski saproti, kas tu esi. Jā, es zinu. Nē, es nedusmojos, es tikai vēlos tev kaut ko lūgt. Galu galā, tu guli ar manu sievu.

Lūdzu, neaiztiec mašīnas sēdekļa aizmuguri, vinils tik ātri nolietojas.

Tu sniedz man iespēju biežāk doties makšķerēt, bet, es tev lūdzu, beidz dzert manu alu. Tas, protams, ir jauki, ka tu cienājies, ierodoties mūsu mājās (Dievs vien zina, cik daudz man nākas izdzert, lai viņa man liktos skaista), bet, es tev lūdzu, atstāj pāris bundžiņas arī man, jo pagaidām lielāko daļu laika es pavadu šajās mājās.

Ja izdzer pēdējo bundžiņu, tad esi tik labs un nopērc vietā, vai vismaz atstāj naudu – es pats nopirkšu.

Kad tualetē beidzas tualetes papīrs, lūdzu izmet kartona rullīti, jābūt taču kaut kādai kārtībai! Pretējā gadījumā šis darbiņš ir jādara manam 5 gadus vecajam dēlam. Jauns tualetes papīrs stāv skapīti zem izlietnes.

Lasi arī: Skaistums prasa upurus? Kā pašlaik izskatās Amerikas skaistākā meitenīte

Kamēr guli ar manu sievu, lūdzu, lieto vienreizēju apģērbu. Veļas grozs, kurš atrodas pa labi, ir manējais un tas ātri piepildās ar netīrajām drēbēm. Tā kā sieva drēbes nemazgā, to darīt man nākas pašam.

 

Šķir nākamo lappusi, lai uzzinātu stāsta beigas

Pievienot komentāru