Kādēļ es lieku maisiņu uz dušas galvas?

Par šo viltīgo triku es uzzināju jau sen, kad vēl dzīvoju īrētā dzīvoklī. Jūs jau paši zināt, ka tad, kad nedzīvojat savā dzīvoklī, nevēlaties veikt nopietnus remontdarbus un ieguldījumus. Turklāt apziņa, ka ieguldītais darbs netiks cienīts, arī dara savu.

Lūk, mans stāsts ir pavisam līdzīgs. Lieta tāda, ka rajonā, kurā dzīvoju bija briesmīgs krāna ūdens, reizēm tas bija tik duļķains, ka tam nevarēja redzēt cauri. Man nācās pirkt litriem dzeramā ūdens veikalā. Veļu es mazgāju krāna ūdenī un tajā laikā man vēl nebija veļasmašīnas, pat ja būtu, tad visdrīzāk veļasmašīna ātri vien sabojātos.

Tātad, vannas istabas klausulei jeb galvai pastāvīgi aizsērēja mazie caurumiņi. Es mēģināju tos attīrīt ar adatu, bet, pirmkārt, tas bija grūti, otrkārt, efekts bija īslaicīgs, jo kaļķis vai kaut kas tamlīdzīgs ar ūdens spiedienu tika izspiests no jauna un viss atkal aizsērēja.

Pasūdzējos saimniekam un viņš atbildēja, lai pērku jaunu, naudu atdošot. Un tad viņš jautāja: “Etiķī neiemērcāt?” Un paskatījās uz mani kā uz cilvēku, kurš neko nesaprot. Un kopš tā laika es tā daru ikreiz, kad tīru vannasistabu. Dīvaini, bet efekts bija super! Rezultāts patiešām bija efektīvs un labs, jo dušas galva izskatījās kā jauna.

Daudzi no jums jau drošvien bija zinājuši par šo triku, bet man tas bija jaunums.

COMMENTS

Pievienot komentāru