4 lietas, kas ikdienā izsūc dzīvības enerģiju

Ja arvien biežāk jūs sajūtat neizskaidrojamu nogurumu, nevarat normāli atpūsties, ciešat no bezmiega un izjūtat vitalitātes trūkumu – tas nozīmē, ka ir pienācis laiks mazliet pārskatīt savu dzīvi un saprast, kas zog jūsu enerģiju. Mēs piedāvājam jums četras izplatītas lietas, kas lielākajai daļai mūsdienu cilvēku izsūc dzīvībai tik svarīgo enerģiju un pilnībā neļauj baudīt dzīvi.

Laika šķērdēšana bezjēdzīgām attiecībām

Ja divu cilvēku starpā nenotiek veselīga enerģijas apmaiņa, tad šādas attiecības tiek uzskatītas par bezjēdzīgām, un dažkārt pat bīstamām. Izanalizējiet sev apkārtesošos cilvēkus (draugus, paziņas, kolēģus, tuviniekus) un rūpīgi pārdomājiet, ar kuru no viņiem pēc komunikācijas piedzīvojiet garstāvokļa maiņas, spēka un vitalitātes izsīkumu. Pārskatiet cilvēkus ar kuriem jūs jūtaties mierpilni un labi, bet ar kuriem saziņa rada zināmu diskomfortu un negācijas.

Ar cilvēkiem, kuri neapmainās ar enerģiju, vajadzētu komunicēt pēc iespējas mazāk, jo jūs neiegūstat sev vēlamo enerģijas apmaiņu. Un visticamāk šī persona nemaz neplāno dalīties, bet drīzāk jūs apzināti vai neapzināti enerģētiski “izsūc”.

Piedalīšanās tukšās sarunās

Sarunas par politiku, laikapsktākļiem, citzemju krīzēm un citām globālām nebūšanām prasa daudz enerģijas, kas tiek katastrofāli tērēta, ja, piemēra, runājot par piesārņoto zemeslodi paejiet garām uz ielas nomestam papīram. Iespējams, papīra pacelšana jūsu enerģētiku pabaros daudz vairāk, kā nevajadzīgas tukšas runas par to.

Ja nevēlaties zaudēt enerģiju, tad centieties runāt par jums svarīgām, noderīgām, vērtīgām un informatīvām tēmām. Centieties pēc iespējas vairāk abstrahēties no negācijām.

Nodarbošanās ar to, kas jūs neiepriecina

Daudzi saka, ka, ja sākat nodarboties ar to, ko mīlat, tas ir pats labākais dzīvības enerģijas scenārijs. Tomēr realitāte ne visi dara to, kas viņus iepriecina. Kad ar piespiešanos ejiet uz darbu, tas no jums izvelk dzīvības enerģiju. Ja šobrīd jums nav iespējas pamest darbu, tad centieties vismaz divas dienas nedēļā veltīt laiku tam, kas jums ļoti patīk. Šī aktivitāte palīdzēs jums atjaunot dzīvības enerģiju, ko tērējat nemīlamā darbā.

Bailes, raizes un pārdzīvojumi, kam nav pamatojuma

Neizskaidrojamas un it kā bezjēdzīgas bailes un raizes lielākoties izraisa emocionālu nelīdzsvarotību, kas dabiski noved pie dzīvības enerģijas zaudēšanas. Ja nākošajā dienā jums ir svarīga tikšanās, tad nemēģiniet nepārtraukti izspēlēt šīs tikšanās sižetu un iespējamo notiku attīstību. Vislabāk novērsiet savu uzmanību ar mazajām lietām, kas jums patīk – dzeriet tēju, komunicējiet ar mīļajiem. Īsāk sakot, jebkas, kas novērsīsi jūsu uzmanību uz pozitīvo pusi pabaros jūs ar tik svarīgo dzīvības eneģriju.

COMMENTS

Pievienot komentāru