Sāku tikties ar 14 gadus jaunāku sievieti un aizbēgu jau pēc 3 mēnešiem

Šodien man gribētos padalīties ar pieredzi, kā ir tikties ar jaunāku sievieti. Ar daudz jaunāku.

Brīdī, kad viņu satiku man bija 34, bet viņai 20. T.i. vecuma starpība bija 14 gadi. Viņa mācījās augstskolas trešajā kursā. Mūsu attiecības ilga trīs mēnešus, pēc kuriem es ko kājas nes aizbēgu. Mēs iepazināmies rokkoncertā, apmainījāmies ar kontaktiem, sākām tikties un tā arī viss turpinājās. Nepaspēju pat acis pamirkšķināt, kad jau bijām sākuši tikties un kopā gulējām.

Jāatzīstās, ka tās bija manas pirmās attiecības ar tik jaunu sievieti. Parasti es tikos ar sievietēm, kas bija mana vecuma, vai 1 – 2 gadus jaunākas. Tad kāpēc es ar viņu sāku tikties? Ambīcijas? Un vēl tas, ka tev blakus ir svaigs ķermenis, kurš ir spējīgs uz to, uz ko nav spējīgs 35 gadus vecs ķermenis.

Jā, tajā plāksnē viss bija lieliski. Viņas figūra bija perfekta un tā apmierināja manu izsalkumu. Tomēr viss pārējais bija grūts. Lūk, kāpēc.

Viņa nezināja, kā dzīvot

Ļoti liela jaunu sieviešu problēma ir tāda, ka viņas neko neprot. Neprot kārtīgi mazgāt veļu, negatavo un vispār nedomā par saimnieciskām lietām. Viss, kas viņas interesē ir klejot apkārt ar draudzenēm. Mana sieviete dzīvoja pie vecākiem, kad es viņai kādu laiku ļāvu padzīvot pie sevis. Un viss, ko viņa prata pagatavot – pasūtīt picu vai suši. Māja bija bardakā.

Mums nebija kopīgu interešu

Mēs ātri varējās pieslēgties, ja kaut kas bija jādara uzreiz, bet kopīgu interešu mums nebija. Viņai patika skatīties jaunus blogerus, fočēt ēdienu 50 reizes un skatīties tīņu seriālus. Lasīt – nē, pastaigāties – nē, vai apspriest nopietnākas tēmas, kur nu.

Draugu loks

Viņas draugu loks bija tieši tāds pats. Un mūsu pūliņi iepazīties vai pavadīt kopā laiku parasti izgāzās ar skaļu blīkšķi. Man reāli bija garlaicīgi viņu kompānijā. Un otrādi, kad es iepazīstināju ar saviem draugiem, viņai neinteresēja sarunas par dzīvi, karjeru, politiku. Viņa sēdēja telefonā un demonstratīvi izrādīja, ka grib mājās.

Un, jā, lai arī man to sev bija grūti atzīt, kaut kur es biju atpalicis no tām visām klačām, blogošanām un visa pārējā. Jo vecāks paliku, jo kaut ko īstāku gribēju. Un tāpēc mēs izšķīrāmies.

Pievienot komentāru