Kāpēc francūzietes ir tik slaidas-atklājam 9 slaiduma noslēpumus

Nav noslēpums, ka francūzietes māk saglabāt slaidu augumu gadiem ilgi. Mēs esam gatavi atklāt jums viņu noslēpumu. Ieklausies deviņos padomos, lai arī tu izskatītos satriecoši!

Brokastīs kafija

Francūzietes neietur bagātīgas brokastis, bet priekšroku dod tējai vai kafijai un kādai nelielai uzkodai. Viņas brokastīs neuzņem daudz kalorijas, jo līdz pusdienlaikam paspēj vēlreiz iemalkot tasi tējas vai kafiju. Galvenais noteikums-nekādas bulciņas vai kūciņas!

Pusdienās-nedaudz dārzeņi un salāti

Francūzietes labprāt pusdieno kafejnīcās, maltītē pasūtot grillētus dārzeņus vai svaigus salātus. Tāpat viņas pusdienās kopā ar dārzeņiem var nobaudīt vistas gabaliņu vai jūras veltes, kā arī liesu sieru.

Francūzietes miltu izstrādājumus uzturā lieto minimāli

Mums šķiet, ka maltīte Francijā nav iedomājama bez baltmaizes, kas bagātīgi pārklāta ar sviestu, taču francūzietes pusdienās atļaujas apēst tikai pāris kumosiņus maizes. Patiesībā maizi viņas uzturā lieto ārkārtīgi maz. Tajā pat laikā pusdienās viņas noteikti izdzers pāris glāzes ūdens.

Pusdienām tiek atvēlēta noteikta naudas summa

Francūzietes neatļaujas pusdienām tērēt lielas naudas summas. Nav tā, ka viņas to nevar atļauties, tomēr vienmēr izvēlas maltītes, kuru kopējā vērtība nav liela.

Apēstās kalorijas jāspēj notērēt

Francūzietes vienmēr seko līdzi uzņemto kaloriju daudzumam, tāpēc, ja kādreiz pusdienās atļaujas apēst kartupeļu biezeni, tad nākamās divas dienas viņas pusdienās apēdīs ievērojami mazāku ēdiena daudzumu vai pat atturēsies no maltītes.

Uzkodās vienmēr izvēlas augļus

Ja kādā brīdī iestājas izsalkums, francūzietes vienmēr dod priekšroku augļiem. Kad francūzietes dodas ciemos, tad laiku viņas pavada viegli tērzējot un baudot vīnu, nevis sēžot pie klātiem galdiem un mielojoties. Viņām ir svarīgi, lai laiks tiktu pavadīts jautrās sarunās un vieglā atmosfērā. Baudot vīnu, vienmēr klāt tiek uzņemts ūdens.

Nekādu desertu

Francūzietes nebauda desertus. Tāpēc restorānos desertu ēdienkartes tiek atnestas tikai gadījumos, ja tas tiek lūgts. Desertus Francijā bauda tikai tūristi un viesi no ārvalstīm, bet nekādā gadījumā ne vietējie.

Maltītes laikā sarunājas

Francūzietes vienmēr maltīti bauda lēnām, un ēdot vienmēr sarunājas. Apspriestas tiek gan darba lietas, gan tālākie dienas plāni.

Garas pastaigas

Francūzietes ir pieradušas katru dienu iet garās pastaigās, jo uz darbu lielākoties dodas kājām. Sabiedrisko transportu izmanto tūristi, vecāki ļaudis un tie, kuriem ir veselības problēmas. Francūzietes lieliski zina, ka labas formas saglabāšanai dienā nepieciešams noiet desmit tūkstošus soļu-un francūzietes to dara!

Iespējams, ka mums viņu dzīvesveids šķiet svešs un nesaprotams, taču jāteic, ka dažus no viņu ieradumiem ir vērts paturēt prātā.

Avots: lady-journal.info

Pievienot komentāru