Kariņš nāk klajā ar bēdīgu paziņojumu visai Latvijai

Ar skumju un vienlaikus satraucošu paziņojumu visai Latvijai šodien klajā nācis premjers Krišjānis Kariņš! Uzreiz pēc paziņojuma, cilvēki komentāros pauduši krasi pretējus viedokļus.  

 

Pašlaik nav nekāda pamata domāt, ka valdība tagad varētu atcelt vai īpaši mīkstināt Covid-19 apkarošanai noteiktos ierobežojumus, jo situācija pagaidām tikai nedaudz stabilizējas, bet ir jāpanāk saslimstības samazināšanās, attālinātajā preses konferencē pauda premjers K. Kariņš (“Jaunā Vienotība”).

Lasi arī: Dana Reizniece-Ozola pilnīgi kaila izpeldās ledainā ūdenī (+ FOTO)

Pēc veselības ministra sniegtās informācijas nav nekāda pamata domāt, ka varētu īpaši mīkstināt vai radikāli mainīt kopējos ierobežojumus, jo Veselības ministrija uzsver, ka Latvija šobrīd nevar atļauties jebkādu veida saslimstības pieaugumu, norādīja premjers.

Pašlaik situācija stabilizējas, bet ar to nepietiek, ir jāpanāk saslimstības samazināšana, sacīja Kariņš.

Viņš arī norādīja, ka, piemēram, Īrijā, kur ar stingriem ierobežojumiem bija izdevies veiksmīgi mazināt vīrusa izplatību un situācija bija viena no labākajām Eiropā, Ziemassvētkos un Jaungadā ierobežojumus atcēla, un pēc trīs nedēļām Covid-19 izplatības pieaugums Īrijā ir viens no lielākajām Eiropā.

Šī slimība ir bīstama; valstīs, kur atceļ ierobežojumus, saslimstība pieaug; mēs nevaram atļauties ne mazāko pieaugumu, mums jāsamazina kopējā līkne,” sacīja Kariņš.

Par konkrētiem ierobežojumiem pēc 25. janvāra, kad beidzas pašreiz noteikto ierobežojumu termiņš, valdība lems šonedēļ.

 

Šis paziņojums uzreiz raisīja krasi pretējus viedokļus!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu, ko saka cilvēki (plus nobalso aptaujā  ar savu viedokli)

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    ZINIET, NAV KAUT KAS KĀRTĪBĀ AR TO JŪSU COVIDU. Domāju ,ka viss ir pilnīgs sviests – vai tā nav vienkārši gripa, kas ceļo parasti pavasarī un rudens pusē, kā arī ziemā. Varbūt ir bērnu saaukstēšanās šajos laika apstākļos, bet mēs tik skandinām – covids,covids,covids… Ņem tak Kariņa kungs un aptinies tai covidā , bet atļauj cilvēkiem brīvi elpot un dzīvot.Ne jau cilvēki 2reiz nedēļā ķersta pa nakti Kariņa kunga Covidu, bet Kariņa kungs pelna sev prēmiju par labi padarītu darbu. Jautājums būtu Kariņa kungam – vai nav viņam vienalga vai cilvēki mirst no gripas ar komplikācijām, vai aizbrauc no valsts. Valdībai ir vispār uzspļaut tautai no piektā stāva, kaut vai paskatieties uz viņu prēmijām gada beigās un tai pašā laikā cik cilvēkus atstājuši bez darba un ienākumiem……………….Strādāsi – maksāsi sodu………..Blakus zeķēm stāv naktskrekls – nedrīkst pirkt, jo tajā dzīvo covids..paldies Kariņam, ka covidu ir iznīdējis apakšbiksēs, nav jāstaigā ziem’ar pliku pakaļu – PALDIES KARIŅ…………….

  • <cite class="fn">Santulja</cite>

    Totāls murgs šis viss, kurš ziemā pa naktīm ārā blandas? Komandantstunda viņiem dod pozitīvu iznākumu, nu muļķības. Tagad visi apavu, apģērbu veikali slēgti, nu ja, labāk būs kad atvērs tad visi kam daudz kas trūkst un ir shoping badā skries baros un tad varēs covid cipars kāpt. Nauda par maz Kariņam? Padomā vienreiz muļķi par tiem kuriem nekā nav.. Tu to naudu kapā līdzi nepaņemsi

  • <cite class="fn">Santa</cite>

    Kas tās par muļķībām? Īrijā netika atcelti ierobežojumi! Dzīvoju Ziemeļīrijā un šeit tieši uz svētkiem ierobežojumi tika pastiprināti un ieviesta komandant stunda. Tieši pirms jaunā gada biju arī Dienvidīrijā un nekas nestrādāja un arī pārtikas veikali bija ciet jau 8os pateicoties komandantstundai. Plus dienvidos ierobežojumi vienmēr tiek ievēroti daudz stingrāk, piemēram, neviens neļaus tev staigāt pa veikalu bez maskas.

  • <cite class="fn">Gunis</cite>

    Pateicoties covid, zinām tos politiķus, kuriem nākotnē nespīd deputātu un ministru krēsli. Krīzes laikā prezidents un MK šefs ir lozungu teicēji. Večiem nav riekstu.

  • […] Kariņš nāk klajā ar bēdīgu paziņojumu visai Latvijai […]

Pievienot komentāru