Kas visvairāk uzbudina sievietes – psihologs atklāj noslēpumu

Un tajā nav nekā neķītra! Gribiet, es jums to atklāšu?

Ja vēlies, lai sieviete katru dienu visu gadu un katru gadu alkst pēc tevis, izmanto šo vienkāršo metodi…

Brīdinājums – darbojas tikai uz sievietēm, kuras ir ar jums attiecībās. Nepazīstamas sievietes ar šo paņēmienu savaldzināt neizdosies.

Lai uzbudinātu sievieti, tev atliek pateikt tikai piecus vārdus.

Lūk, šie vārdi: “Es ar to tikšu galā”.

Varu paskaidrot to nozīmi – galvenais ir pildīt solījumus. Vīrieši, kuri sola un pilda solījumus, ārkārtīgi uzbudina sievietes. Un tie nav meli.

Ja vīrietis spēj tikt galā ar problēmām, atrisināt visus jautājumus un turēt dotos solījumus, viņam piemīt pirmatnējas spējas apburt un savaldzināt sievieti.

Jautāsiet, kāpēc?

Tāpēc, ka laulībā (tieši laulībā) uzticēšanās tiek vērtēta augstāk par visu.

Un iemesli tam ir pavisam vienkārši – ja reiz vīrietis ir uzticams, tas nozīmē, ka viņš spēs gan sagādāt pārtiku, gan neies pa kreisi.

Ja skatāmies uz šo jautājumu plašāk, tad tās patiesībā ir vīrieša rūpes, kuras viņš izrāda sievietei. Ja viņš dodas risināt problēmas, viņš tādā veidā aizstāv savu sievieti un pasargā viņu no liekiem uztraukumiem un piepūles.

 

Lasi vēl: Alkohols, liekais svars un kafija palīdzēs tev nodzīvot līdz 100 gadu vecumam

 

Sievietei rūpes un uzmanība no vīrieša puses ir ļoti svarīgas. Un svarīgi, lai uzticams būtu tieši vīrs, jo šis nedarbosies attiecībā uz īslaicīgām, nenopietnām attiecībām.

Šie vārdi: “Es ar to tikšu galā”, kā arī citi vārdi, kas sniedz drošības sajūtu, uz sievieti iedarbojas vienkārši fantastiski!

Ja reiz viņš teica, tad viņš arī izdarīs! Ja apsolīji – tad turi doto vārdu! (Teici, ka piezvanīsi, tad piezvani, teici, ka nopirksi eglīti, tad nopērc).

 

Un tālāk īpašs veltījums sievietēm:

1. Neizmanto ļaunprātīgi. Savas problēmas mācieties risināt patstāvīgi un neuzkraujiet tās visas vīra plecos – viņam ir arī jāstrādā.

2. Nepārspīlējiet. Ne vienmēr situāciju var atrisināt tieši tā, kā jūs vēlieties. Ja vīrietis tika ar problēmu daudz maz galā, tad ir labi.

3. Neaizmirstiet pateikties. Pat ja jūs laulībā dzīvojiet daudzus gadus un vīrs šādi rīkojas visu laiku, neuzskatiet to par pašsaprotamu lietu – pasakiet viņam paldies. “Paldies, ka piezvanīji! Paldies, ka atnesi eglīti!”

Pateikties noteikti vajag arī sievietēm, bet šoreiz šis raksts bija veltīts stiprā dzimuma pārstāvjiem.

Bet kāds ir jūsu viedoklis, vai piekrītiet šim apgalvojumam?

 

Avots: lifedeeper.ru

Pievienot komentāru