Lauvas ir bezbailīgas, bet Skorpioni pievilcīgi – iekšējā spēka horoskops

Dvīņi

Sievietes Dvīņu spēks rodams viņas spējā komunicēt. Šī dāma meistarīgi izveido sociālos sakarus. Viņa prasmīgi pārvalda cilvēkus kā leļļu teātra aktieris lelles. Taču sievietēm Dvīņiem ir vēl lielāks spēks – vārds. Viņa spēj aizrunāt jebkuru. Ņemiet vērā, ka šī maģija attiecas arī uz rakstīto vārdu. Tāpēc pirms atvērt vēstules no sievietēm Dvīņiem, labāk pārkrustieties. Mazums kas.

Vēzis

Sievietes Vēža spēks meklējams empātijā. Ne velti, viņa slēpjas no pasaules savā čaulā. Ja sieviete Vēzis no turienes pabāzīs kaut deguna galiņu, viņu nekavējoties ievilks svešā ādā un viņai nāksies just līdzi un iesaistīties svešās problēmās. Sievieti Vēzi nevar uzvarēt, jo, ja viņai tas ir nepieciešams, tad viņa – esat jūs. Bet pašam ar sevi karot ir kaut kā dīvaini, vai ne?

Lauva

Sievietes Lauvas spēks rodams viņas bezbailīgumā. Viņas nepazīst baiļu sajūtu, tāpēc viņas visur pirmās: pirmās gudrinieces (nav svarīgi, ka apkārt ir daudz gudrinieku), pirmās skaistules (un nav svarīgi, kā viņas patiesībā izskatās. Un vispār – viņas ir karalienes. Tieši tāpēc, kamēr visi sēž un baidās, atnāk Lauvene un ieņem godpilno pirmo vietu.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmju sievietes, kuras pēc dabas ir ļoti mežonīgas

Jaunava

Sievietes Jaunavas spēks ir loģikā un intelektā. Šī dāma jebkuru situāciju un problēmu rūpīgi sadalīs atomos, izpētīs un saliks atpakaļ – tad viņa precīzi zinās, ko ar to visu darīt. Jaunavai nav svarīgi, vai risināt savas vai citu problēmas. Situācijas vai jūtas, savas vai svešas – viņai tas ir vienalga. Toties kļūdas viņa nepieļauj nekad.

Svari

Sievietes Svaru spēks slēpjas valdzinājumā un vieglumā. Viņa vienmēr ir apburoša pat tad, ja ir advokāte ar haizivs zobiem, pati bargākā grāmatvede vai skolas mācību daļas vadītāja. Viņa vienmēr saglabā meitenīgu mīlīgumu, valdzinājumu, neparastu harizmu un vieglumu. Blakus sievietei Svariem pats necilākais vīrietis jūtas kā varonis, katra nogurusī sieviete – kā jauna princese, bet katrs mazgadīgais huligāns – kā mīļš eņģelis. Tāpēc, ka neviens negrib sarūgtināt šo feju – sievieti Svarus!

Skorpions

Sievietes Skorpiona spēks ir viņas dabas dotā pievilcība. Šī dāma nepieliek nekādas pūles, lai piesaistītu sev kādu kā magnēts. Viss notiek pats no sevis. Ļoti briesmīga burvestība! Par laimi, sievieti Skorpionu interesē tikai izredzētie, lielākajai daļai savu potenciālo upuru viņa nekad nepievērš uzmanību.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kuras ir izteikti gudras un apveltītas ar asu prātu

Strēlnieks

Sievietes Strēlnieks spēks meklējamas viņas nesatricināmībā un optimismā. Viņa līdzinās kaķim ar deviņām dzīvībām. Visus apkārt samals dzīves cunami, bet sieviete Strēlnieks stāvēs tur, kur stāvējusi. Strēlnieka spēks ļauj paslēpties no visām dzīves nedienām kā nepieejamā citadelē.

Mežāzis

Sievietes Mežāža spēks ir viņas lielajās darba spējās. Kad zirgi no pārmērīga darba vienkārši traģiski nobeidzas, sieviete Mežāzis joprojām turpinās strādāt, neizrādot ne mazākās noguruma pazīmes. Daži mēģina žēlot “nabaga” sievietes Mežāžus, nesaprotot galveno – viņa ir mūžīgais dzinējs, kas savu enerģiju gūst tieši darbībā.

Ūdensvīrs

Sievietes Ūdensvīra spēks ir viņas nestandarta domāšanā. Daudziem viņa šķiet dīvaina un pat neprātīga. Daži pat uzskata, ka sieviete Ūdensvīrs nav piemērota normālai dzīvei un tikai lidinās mākoņos. Kā viņi kļūdās! Kad visi sāk panikā skraidīt un kliegt “Viss ir zudis”, sieviete Ūdensvīrs ātri atrod izeju vai pat vairākas un visiem pasaka, kāda ir labākā. Jo tikai viņa prot iziet cauri stereotipu un muļķīgu noteikumu sienām.

Lasi arī: Zvaigznēs ierakstīta mīlestība – paši saderīgākie zodiaka zīmju pāri

Zivis

Sievietes Zivju spēks ir viņu intuīcija. Viņa jūt pasauli kā ūdeni un ierauga visniecīgākās izmaiņas, kādas nepamana neviens. Savus tuviniekus viņa pasargās no briesmām jau labu laiku pirms šīs briesmas būs kaut kā likušas par sevi manīt. Un pašas Zivis, protams, arī būs sveikas un veselas.

COMMENTS

Pievienot komentāru