Likteņa skaitļi: par ko liecina jūsu dzimšanas datums

Informācija, kuru satur dzimšanas datums, ir ļoti svarīga. Ar tās palīdzību var uzzināt savus talantus, stiprās un vājās puses, kā arī saprast, ko ar tām iesākt. Kopā ar numerologu A.Aņisimkovu noskaidrosim, ko sevī slēpj diena, mēnesis un gads, kad jūs esat dzimuši.

 Dzīves ceļa skaitlis – vienīgais rādītājs numeroloģijā, kas neparedz daudz dažādu traktējumu. Nostājoties uz ceļa, kurš ierakstīts jūsu dzimšanas datumā, jūs jau vairs nevarēsiet nekur nogriezties, pat, ja ļoti vēlēsieties.

Jo agrāk jūs pieņemsiet šo faktu un sāksiet efektīvi pielietot no dzimšanas jums dotās spējas, jo ātrāk jūs sasniegsiet vēlamos mērķus un virsotnes.

Paņemiet papīra lapu un uzrakstiet savu dzimšanas datumu. Piemērs: 24.11.1989. Tālākais mūsu uzdevums ir noteikt vibrējošo skaitli. Lai to izdarītu, summējam visus ciparus, līdz iegūstam vienciparu skaitli: 2+4+1+1+1+9+8+9=35. Saskaitām 3+5, iegūstam 8. Tieši tas arī ir jūsu dzimšanas skaitlis. Atrodam to sarakstā un uzzinām, kādas īpašas iezīmes tas piešķīris savam “saimniekam”.

Lasi arī: Kas bija pati skaistākā sieviete no visām, kas jebkad ir dzīvojusi uz planētas?

Skaitlis 1

Perspektīva būt pirmajam ne tikai iedvesmo, bet arī uzliek pienākumus. Jums paveras daudz iespēju, jūs viegli sasniedzat nosprausto mērķi, taču pie viena nosacījuma: ja neskrieniet uz savu mērķi pa galvu, pa kalu, izgrūstot visus savā ceļā. Pretējā gadījumā jūs pat nemanīsiet, kā visi draugi no jums novērsīsies, un arī ienaidnieku kļūs vairāk. Esiet pacietīgi, virzieties vidējā ātrumā, iemācieties gaidīt. Un novērtējiet cilvēkus sev apkārt. Tieši viņiem nereti ir svarīga loma jūsu mērķu sasniegšanā.

Skaitlis 2

Tie, kuru dzimšanas skaitlis ir 2, ir sava veida svari. Visa viņu dzīve noris kontrastos: labais – ļaunais, bagātība – nabadzība, prieki – bēdas, līdzcietība – cietsirdība. Un no paša cilvēka ir atkarīgs, uz kura svaru kausa uzlikt atsvaru. Lai neļautu negatīvismam pārņemt sevi, iemācieties pieņemt dzīvi tādu, kāda tā ir. Protams, dariet visu iespējamo, lai mainītu situāciju, bet, ja tas neizdodas, domās sakiet sev: “nevari izmainīt apstākļus, izmaini savu attieksmi pret tiem”. Nekad nenonieciniet kolēģu palīdzību, darbojieties kopīgi, jo cipars 2 – tas ir arī pāris. Tā kā, piemēram,  uzsākt biznesu vienatnē jums diez vai izdosies.

Фото №2 - Числа судьбы: о чем говорит ваша дата рождения

Skaitlis 3

Ja jums aug brīnumbērns, nav izslēgts, ka viņa dzimšanas skaitlis ir 3. Šie bērni agri sāk lasīt un rakstīt, viegli uztver informāciju, parāda labus rezultātus mācībās. Agrīnā vecumā viss padodas viegli, iespējams tāpēc, kļūstot pieaugušiem, neuztver dzīvi pārāk nopietni, viņiem trūkst apziņas par noteiktā uzdevuma sarežģītību. Viņi dzīvo šeit un tagad, viņiem ir ērtāk, ja “šodien” viņiem ir ne tikai darbs, bet arī visas iespējamās izklaides. Par nākotni aizdomājas reti, “drošības spilvena” viņiem nav. Viņi viegli gūst panākumus un atzīšanu, taču viņiem ir grūti noturēties uz sasniegtās virsotnes.

Skaitlis 4

Cilvēks ar dzimšanas skaitli 4 stingri stāv uz kājām. Viņam ārkārtīgi patīk aizrakties līdz patiesībai, kalt precīzus plānus un pa punktiem tos pildīt. No viņa sanāk labs skolnieks, apzinīgs darbinieks. Ar viņiem piemītošo neatlaidību un zinātkāri cilvēkiem ar dzimšanas skaitli 4 nevajadzētu aprobežoties ar pieticīgām vajadzībām. Viņu gadījumā labāk iet uz visu banku un pārliecinoši virzīties pa karjeras kāpnēm.

Skaitlis 5

Jūsu priekšā ir ceļotājs. Un nav svarīgi, vai viņš iekaro kalnu virsotnes, sauļojas pludmalē vai brauc vilcienā uz kaimiņu rajonu. Viņam vienkārši ir nepieciešami jauni iespaidi un emocijas. Viņš nespēj nosēdēt uz vietas,. Atgriežoties, viņš jau domā, kurp atkal doties. “Teicamniekiem” nav problēmu ar svešvalodu apgūšanu, viņiem ir grūti strādāt ofisā, brīvs darba grafiks bez noteiktas darba vietas ir viņu sapnis. Visbiežāk viņiem ir labs noskaņojums, ar viņiem ir viegli saskarsmē, viņiem ir daudz draugu, viņi labi jūtas jebkuros apstākļos un viegli iziet no sarežģītām situācijām.

Skaitlis 6

Mums ir darīšana ar optimistu, kurš izstaro mieru. Ar tādu noskaņu ir viegli iegūt draugus, tostarp kolēģu vidū, iekarot reputāciju. Cilvēku ar sešinieku pilnībā apmierina viņa amats, viņš apzinīgi pilda savus pienākumus, netiecoties pēc solīdākas vietas un lielākas algas, jo viņam galvenais ir miers. Pie tam, viņš viegli iziet no sarežģītām situācijām un bieži izvairās pat no pelnīta soda. Viņš labprāt dalās ar labo garastāvokli un labiem jaunumiem ar apkārtējiem, tomēr klausīties informāciju par citu problēmām diez vai gribēs.

Фото №3 - Числа судьбы: о чем говорит ваша дата рождения

Skaitlis 7

Cilvēki ar septītnieku dzimšanas skaitlī ir ļoti pretrunīgi. Viņi ir centīgi, neatlaidīgi, viņiem viss ir kārtībā ar loģisko domāšanu, un tajā pašā laikā viņiem patīk spontāni lēmumi un nepārdomāta rīcība. Viņi ir romantiķi ar bagātu fantāziju un spilgtu iztēli, kuriem piemīt diezgan spēcīga intuīcija. Tiesa gan, par savu “priekšnojautu” visbiežāk runā pagātnes izteiksmē. Viņu pretrunīgums neļauj rīkoties saskaņā ar prātu. Viņi nebaidās no vientulības, bet galvenais viņu gadījumā ir neieslīgt pesimismā un izmantot norobežošanos savā labā. Un tad ir visas izredzes pilnībā pielietot savu talantu un gūt panākumus sekojošās profesijās: komponists, dzejnieks, rakstnieks, filozofs.

Skaitlis 8

Mūsu priekšā ir perspektīvs uzņēmējs. Skaitļa 8 īpašnieks droši var vākt komandu un atvērt savu biznesu. Viņš ir prasīgs, pie tam darbā nežēlo ne sevi, ne padotos. Viņam var uzticēties – ieguldīties spēki noteikti nesīs rezultātu. Interesanti ir tas, ka grūtības viņa ceļā tikai uzjundī viņu, dodot papildus enerģiju. Visbiežāk viņš ir materiāli nodrošināts, tomēr, paliekot prasīgs pret sevi, pilnīgu pašatdevi gaida arī no pārējiem. Nav brīnums, ka viņa draugiem arī parasti ir noteikts statuss sabiedrībā un labs materiālais nodrošinājums.

Skaitlis 9

Šī ir radoša personība ar plašu attīstības spektru. Mākslas pasaule, skatuve, mūzika, poēzija, žurnālistika un pat izgudrošana. Galvenais, izvēlēties savu virzienu, un tad ar vieglumu var iekarot profesijas virsotnes. Šie cilvēki ir diezgan jūtīgi pret citu problēmām, vienmēr gatavi doties palīgā. Bez tam, viņi ir īsti taisnības cīnītāji. Cilvēku ar devītnieku, droši var ievēlēt par kāpņu vecāko, viņš panāks to, lai mājā būtu tīrs, bet no iedzīvotāju krāniem vienmēr tecētu siltais ūdens.

Pievienot komentāru