LIMFAS attīrīšana: fitoterapijas zelta receptes

Baltie garšaugi

10g baltās nātres, 10g baltās akācijas, 5g jasmīna ziedu, 5g kumelīšu, 5g balto ceriņu, 10g pelašķu. No šī maisījuma ņem 1 ēdamkaroti uz vienu litru verdoša ūdens.

10 minūtes ļauj ieviltkies un dzer pusdienaslaikā nelielās devās.

Šo dzērienu dzer 7 dienas. Šis dzēriens iepriekš jāapsriež ar ārstu! Mazina tūsku, kā arī limfātiskās sistēmas un ādas slimības.

Lasi arī: Gari mati pēc 40 – vai tas ir skaisti? Stilista padomi

Limfātiskā sistēma ir tieši savienota ar aknām, ar asinsrades un asinsvadu sistēmu. Tā ir jāapstrādā un jāatīra vienoti.

ОЧИЩЕНИЕ ЛИМФЫ: Золотые рецепты фитотерапии

Ķermeņa attīrīšana (pēc čehu garīgā skolotāja Francisa Bardoka teiktā):

  • izšķīdina un izvada toksīnus no ķermeņa;
  • attīra asinsvadus un aktivizē nervu sistēmu;
  • attīra kuņģa-zarnu traktu un visu endokrīno sistēmu;
  • regulē asinsriti un asinsspiedienu.

2 ēdamkarotes citrona sulas, 2 ēdamkarotes Holosas mežrozīšu sīrupa, 200ml ūdens, nedaudz sarkano vai kajēnas piparu. Uzmanību! Jāizmanto tikai svaigi spiesta sula, nekādā gadījumā ne konservēta!

Kurss jālieto divas nedēļas tā, lai pirmā diena būtu pilnmēnesī. Dzeriet 100g 3 reizes dienā 30 minūtes pirms ēšanas. Pārtraukums starp kursiem ir 2 nedēļas.

Limfas attīrīšanas recepte

Vislabāk ir attīrīt limfātisko sistēmu un ķermeni tad, kad ir dilstošs mēnes. Ūdeni uzsilda līdz 40–45 ° C, izšķīdina tajā 1 tējkaroti magnija sulfāta. Klāt piespiež 1 citrona sulu, 1 greipfrūta un 1 apelsīna sulu. Procedūru labāk uzsākt tukšā dūšā un būt šajā laikā mājās, jo toksīni iznāks dabiski.

Sagatavoto maisījumu limfas detoksikācijai vajadzētu dzert mazos malkos no rīta, un pēc šīs procedūras iet vannā ar jūras sāli: 1 kg sāls siltā ūdenī.

Magnija sulfāts pārsteidzoši efektīvi attīra limfu, un, apvienojumā ar citrusaugļiem, tas attīra visu limfātisko sistēmu. Magnija sulfāts, tāpat kā magnēts, var no limfas izdalīt līdz 16 litriem toksīnu un citu atkritumu (īpaši cilvēkiem ar paaugstinātu tauku saturu)!

Pēc šīs procedūras ieteicams dzert balto augu uzlējumu, kas attīra limfu.

Attēlu rezultāti vaicājumam “ОЧИЩЕНИЕ ЛИМФЫ: Золотые рецепты фитотерапии”

Zirgkastaņu kvass

200g zirgkastaņu, 2 glāzes mājas gatavota kr;ejuma, 3 l sūkalu, 1 ēdamkarote strutenes, 100g medus.

Vislabāk agrā pavasarī ir ievākt zirgkastaņu pumpurus.

Dzērienu gatavo lielā stikla traukā. Sagatavo piena sūkala (no veselīgas mājas govs), nedaudz tās pasilda, pievieno struteni, medu un sasmalcinātus zirgkastaņa pumpurus un skābo krējumu. Trauku uz 3 dienām liek saulainā vietā, maisījumu izkāš un pēc tam liek ledusskapī.

Šādu kvasu dzeriet 2 mēnešus pa 100ml 2 – 3 reizes dienā.

Šis dzēriens lieliski palīdzēs, ja cilvēks no rīta nevar atklepoties, kuriem bieži ir krēpas, pietūkušas kājas un limfmezgli.

VISPIRMS KONSULTĒJIETIES AR ĀRSTU!

Avots: econet.ru

Pievienot komentāru