Magnētiskās vētras maijā – uz kuriem tās atstās vislielāko ietekmi

Maijs ir viens no smagākajiem mēnešiem gadā, ņemot vērā saules aktivitāti un magnētisko vētru klātbūtni. Šajā mēnesī var pasliktināties pašsajūta un saasināties hroniskas saslimšanas.

Magnētiskās vētras ir ģeomagnētiskās darbības forma, kas spēj ietekmēt cilvēka veselību un pašsajūtu.

Pirmā nedēļa

Vērts pievērst uzmanību 5.maijam, jo šajā dienā būs novērojams vājums, apātija, aizkaitināmība, nervozitāte, spēcīgas migrēnas un hronisko slimību saasināšanās.

Otrā dekāde

Laika periodā no 11. līdz 17.maijam cilvēki, kuri ir jutīgi pret magnētiskajām vētrām, izjutīs nespēku, problēmas ar sirds un asinsvadu slimībām. Var saasināties redzes un elpceļu traucējumi.

Trešā dekāde

Laika periodā no 20. līdz 25.datumam magnētiskās vētras vislielāko ietekmi atstās uz psihoemocionālo noskaņojumu, tāpēc ieteicams izvairīties no stresa un vairāk laiku veltīt atpūtai.

Mēneša beigas

Kārtējais magnētiskās vētras iespaids sagaidāms 28.datumā, kad būtiski var pasliktināties pašsajūta. Šo visvairāk izjutīs mazi bērni un gados vecāki cilvēki.

Lai izvairītos no magnētisko vētru radītajām sekām, ieteicams stingri ievērot dienas režīmu, veltot laiku pilnvērtīgai atpūtai, uzturā lietojot sabalansētu pārtiku, kā arī vairāk laika pavadot svaigā gaisā. Meklējiet pēc iespējas vairāk lietas, kas jūsos raisa pozitīvas emocijas!

 

Avots: dozakata.club

Pievienot komentāru