Mēneša horoskops – februāris; Jaunu iespēju laiks un sākums

Astrologi sola, ka februāris varētu būt jaunu iespēju laiks un sākums! Galvenais būs spēja paņemt un izmantot sniegtās iespējas!

 

AUNS

Mēneša sākumā galveno vērību veltīsi privātai dzīvei. Nav izslēgts, ka apsvērsi domas par ģimenes pieaugumu vai citu svarīgu soli. Izrādīsi pastiprinātas rūpes par tuvākajiem, būsi dāsns pret bērniem. Februārī kopumā daudz kas būs atkarīgs no garastāvokļa, kas būs pavisam neraksturīgi tev.

Izjutīsi pastiprinātu interesi par citu tautu kultūrām, filozofiskajām lietām, kā rezultātā, iespējams, dosies apciemot tālas zemes vai uzsāksi kādas svešvalodas apgūšanu. Labs laiks dažādu kontaktu veidošanai, uzturēšanai.

Kas attiecas uz finanšu jomu, nelolo ilūzijas, ka lietas kārtosies bez tavas līdzdalības! Darbs veiksies juridiskā jomā strādājošajiem, arī sabiedriskajiem darboņiem un psihologiem. Mēneša nogalē var pieaugt tava ietekme sabiedrībā.

 

VĒRSIS

Kopumā veiksmīgs mēnesis, ja tiksi galā ar slinkumu. Protams, ja esi līdz šim ļoti aktīvi strādājis, tad varbūt būs pienācis laiks atpūtai, un tu droši vari doties atvaļinājumā! Tomēr, ja gadījumā esi nolēmis turpināt iekarot biznesa kalna virsotni, tad zini, ka arī tam zvaigznes ir labvēlīgas.

Ieteicams atbrīvoties no kompleksiem, aizspriedumiem, vairāk domāt par savām vajadzībām, vēlmēm, nevis to, ko apkārtējie par to teiks! Mēneša vidū vari doties ārpus valsts robežām, veidot saikni ar ārzemju sadarbības partneriem.

Mājas lietu kārtošanu labāk atlikt uz mēneša nogali, kad ieteicams vairāk pabūt kopā ar ģimeni, pievērsties labiekārtošanas darbiem. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem februāra pēdējās dienas var palikt atmiņā ar kvēlu attiecību sākšanos.

 

DVĪŅI

Mēneša sākumā būsi aizņemts, rūpējoties par citiem cilvēkiem. Tomēr, iespējams, arī tev pašam būs vajadzīga palīdzība, atbalsts. Nepārtērē savus enerģijas krājumus, lai nav jāsāk slimot! Ieteicams sportot, atpūsties pie dabas.

Darba ziņā veiksmīgs periods būs tieši februāra vidū, kad vari meklēt jaunus piedāvājumus, pieteikt sevi kādam konkursam. Savukārt, mēneša izskaņā aktuālāka kļūs privātā dzīve, konkrēti mīlas joma. Pastāv labas iespējas iepazīties ar līdzīgi domājošu personu. Tev šomēnes veiksies dažādas apmācības, uzlabosies naudas stāvoklis, un vispār liksies, ka dzīve iet uz augšu.

Lasi arī: Hokejists Kaspars Saulietis atzīstas, ka bijis tuvu pašnāvībai: viņa teiktais aizķēris daudzus

Vairāk ej sabiedrībā, komunicē ar kolēģiem. Ja tev jāveic kardinālas pārmaiņas, labāk dari to februāra vidū un pārējo laiku centies stabilizēt esošās lietas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru