Lūk kura Zodiaka zīme nespētu tevi iemīlēt! Jūs vienkārši būtu pārāk atšķirīgi

Ir cilvēki, kuriem pilnīgas zvaigžņu nesaderības dēļ neizdodas izveidot ilglaicīgas attiecības. Portāls “Daily Horo” atklāj, ar kādu Zodiaka zīmi jūs, visticamāk, nevarēsiet izveidot attiecības.

Auns

Aunam izdodas atrast kopīgu valodu un iepriecināt daudzus cilvēkus. Šajā sarakstā ir arī Jaunavas, taču šādā pārī viss būs kārtībā tikai tad, ja tā ir draudzība vai biznesa attiecības. Runājot par mīlestību, sākotnējā aizraušanās ātri izzūd. Auns mīl haosu un dinamiku, bet Jaunavai ir nepieciešama kārtība. Tie ir cilvēki no dažādiem Visumiem.

 

Vērsis

Vismazākā varbūtība Vērsim attīstīt jūtas ir ar citu Vērsi. Šāda alianse ir iespējama, taču ārkārtīgi retos gadījumos. Vai nu tas būs vai nu ļoti īslaicīgs laika posms, vai arī tas vispār nenotiks. Šie cilvēki ir absolūti nesavienojami, jo katrs no viņiem alkst uzmanības un vēlas galveno lomu attiecībās.

Dvīņi

Dvīņi nekad neiemīlēsies Skorpionos. Viņi lieliski saprot, ka būs nepārtraukti jādzīvo greizsirdībā, jo Dvīņi mīl sazināties, satikties un flirtēt. Skorpioni ir ļoti gudri cilvēki, kuri rūpīgi izvēlas savu dvēseles radinieku. Viņi noteikti nedosies tādā piedzīvojumā.

Lasi arī: ATTIECĪBU HOROSKOPS. Kāda nākotne būs tavām jūtām?

 

Vēzis

Ja jūs esat dzimis Vēža zīmē, tad maz ticams, ka jūs mīlēs Lauva, kurš vienkārši nepieļauj jūsu zīmes cilvēku paradumus. Lauvas ienīst, kad viņiem saka, kas jādara, un Vēži to dara gandrīz ar visiem savā vidē. Šādas attiecības no paša sākuma neizdosies.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

COMMENTS

Pievienot komentāru