Metiet līkumu vīriešiem, kuriem ir šādi ieradumi!

Vai laulība būs izdevusies, ja tavs mīļotais tevi neciena un nenovērtē? Pirms gredzenu mīšanas ir ārkārtīgi vērtīgi padomāt par to vai tiešām vīrietis tevi no tiesas mīl un ciena. Un nekad nevajadzētu saistīties ar vīriešiem, kuriem ir šādi ieradumi!

Neuzticība. Ja vīrietis ir neuzticams vai arī neuzticas jums, tad attiecībās vienmēr būs ierobežojumi. Agrāk vai vēlāk attiecības balstīsies uz nosacījumiem, ultimātiem un aizliegumiem.

Neuzklausa jūsu viedokli. Ja vīrietis ignorē jūsu lūgumus, prasības vai ikdienas nebūšanas, tad viņš jūs nerespektē un jebkurā laikā var iedurt jums dunci mugurā.

Netur vārdu. Apsola vienu, bet dara ko citu. Tāds vīrietis nav jūsos ieinteresēts. Ja šādas situācijas atkārtojas atkal un atkal, tad nevajag tās ignorēt!

Lasi arī: Kad sievietei ir pāri 40… Viss tikai sākas!

Nostāda jūs otrajā plānā. Attiecībām jābūt abpusējām. Ja jūs tikai ieguldāt savās attiecībās, tad vai patiešām jums tāda mīlestība ir nepieciešama?

Uzskata sevi par labāku. Ja vīritietis tikai savu viedokli uzskata par pareizāku, sevi vērtē augstāk, bet jūs atstāj otrajā plānā, tad tas nav vīrietis.

Melošana. Ja vīrietis jums melo no reizes uz reizi, tad jūs nekad nevarēsiet viņam uzticēties. Un tas nav drošu attiecību pamats.

Pievienot komentāru