Kad sievietei ir pāri 40… Viss tikai sākas!

Visi vecumi ir brīnišķīgi un ar saviem izaicinājumiem. Katrā dzīves etapā ir savs skatījums un 20 gadus vecas meitenes, 40 gadus vecas sievietes jau uzskata par vecām. Trīsdesmitgadnieces pret šo vecumu sāk izturēties ar cieņu, savukārt sievietēm pēc 40 dzīve tikai sākas!

Kas sagaida sievietes šajā vecumā?

Aizvien grūtāk kļūst nomest kādu lieku kilogramu. Ja 20 gadu vecumā pieci kilogrami liekā svara aizlidoja vēja spārniem, tad pēc 40 tas prasīs daudz pūļu un pacietības. Tas viss ir saistīts ar vielmaiņas palēlināšanos paliekot vecākām. Dažreiz ir nepieciešams pat gads, lai zaudētu piecus kilogramus svara.

Lasi arī: 105 gadus vecas sievietes padoms! Ir par ko aizdomāties…

Protams, pareizs uzturs un fiziskās aktivitātes šo periodu palīdzēs samazināt.

Ar gadiem arī pašpaļāvība samazinās. Katrā vecumā ir savi psiholoģiskie izaicinājumi, bet gadus atpakaļ sieviete varēja būt izaicinošākā, tad sievietei pēc 40 ir izaicinājums iemīlēt aizvien vairāk neplinību – grumbas, strijas, lieko svaru utt.

Ar gadiem arī greizsirdība izkūp gaisā, jo sieviete vienkārši saprot, ka tas nekur neved. Sieviete apzinās, ka, ja pēc viņas vīrieša dzenas jaunākas sievietes, tad viņa sev ir izvēlējusies cienīgu partneri. Jūs domājat, ka sievietes pēc 40 kļūst vienaldzīgas? Nē, viņas vienkārši lieki netērē enerģiju tur, kur tas nav nepieciešams.

Galvenais ir kvalitāte nevis kvantitāte. Īpaši tas attiecas uz vīriešiem un lietām. 40 gadus veca sieviete nepārblīvē skapi ar bezjēdzīgiem apģērba gabaliem. Viņa ilgi izvēlēsies piemērotu apģērbu un aksesuārus. Un diez vai tik lielu uzmanību pievērsīs sezonālām modes vētrām. Galvenais būs praktiskums, estētika un komforts.

Ar vecumu sieviete uzkrāj pieredzi un iemīl sevi. Bailes un raizes par gaistošo skaistumu mazinās un sieviete kļūst emocionāli nobriedusi. Viņa ņem vērā vecumu un savu ārējo izskatu un strādā pie tā, ko viņai ir piešķīrusi māte dava.

Vēl interesanti ir tas, ka 40 gadus veca sieviete lieliski pārzina vīriešu psiholoģiju. Atšķirībā no 20 gadus vecām meitenēm, viņa lieliski zina kā cienīgi piesaistīt vīriešu uzmanību.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru