Neviegls uzdevums! Uzminiet, kura fotogrāfijās ir māte un kura meita…

Jebkuras sievietes sapnis ir 40 gados izskatīties tik jaunai, lai cilvēki ar meitu uzskatītu par māsām. Džolīnai Diazai no Kalifornijas tas izdodas ļoti labi. 43 gadus vecā sieviete pievērš ne viena viena stiprā dzimuma pārstāvja uzmanību. Cilvēki ir pārsteigti, kad uzzina, ka 20 gadus vecā sieviete blakām ir viņas meita.

Kura šajā fotoattēlā ir mamma? Kura ir meita?

Neatminējāt? Varbūt, ka šī fotogrāfija dod jums priekšnojautu.

Pārsteidzoši, ka abām sievietēm ir ideāli augumu. Nemocīsim jūs tālāk – mamma ir dzeltenajā peldkostīmā, bet rozā peldkostīmā tā ir meita. Turpmākajās fotogrāfijās jūs atpazīsiet mammu pēc tumšās matu krāsas.

Lasi arī: Andris Bulis par krāpšanu: “Es gribu pateikt visu atklāti!”

Džolīnai bieži jautā, kā viņai izdevies saglabāt jaunību. Pēc sievietes teiktā – viņai nav slepenas receptes. Galvenais ir veselīgs dzīvesveids, pareizs uzturs, dzīves mīlestības un būšana kopā ar tuvajiem:

“Es reti lietoju alkoholu, daudz atpūšos un ievēroju sabalansētu un veselīgu uzturu. Es rūpējos par savu ādu tā, it kā tā būtu reliģija. Katru rītu es kopju sejas ādu, tāpat arī pirms gulētiešanas. Šo ādas kopšanas rutīnu es piekopju kopš 12 gadu vecuma. Mamma man iemācīja kops sejas ādu un krāsoties,” stāsta 43 gadus vecā amerikāne.

Mamma un meita daudz laika pavada kopā – ceļo kopā, dodas iepirkties, iet uz sporta zāli un daudz sarunājas. Melānija neatpaliek no mammas un cenšas ievērot to pašu dzīves filozofiju.

 

Pievienot komentāru