Novecojam francūziešu stilā: kā 50 gados izskatīties uz 30

Kvalitatīvs apģērbs

Jebkura sevi cienoša francūziete uzskata, ka mazāk drēbju ir labāk, tomēr priekšnosacījums ir kvalitatīvi materiāli un zīmoli. Tāpēc tieši šo sieviešu garderobe pārsteidz ar vienkāršību, klasisku stilu un eleganci. Turklāt vienkāršās, augstas kvalitātes un kodolīgā apģērbā jebkura sieviete izskatīsies eleganti.

Dzīve bez kompleksiem

Nekādi sasieti kabatlakatiņi uz galvas un pedikīra trūkums – francūzietes vienmēr par sevi rūpējas, jo viņas svēti tic tam, ka otrā jaunība sākas pēc 40. Nebrīnieties, ja Francijā uz ielas sastapsiet vecāka gadagājuma sievietes ar spilgtu grimu un ādas jakā. Nu un kas? Dzīvojam vienreiz!

Взято на sovet

Lasi arī: Es izsvītroju no savas dzīves visus cilvēkus, kuriem priekš manis nekad nav laika

Dabiskums

Tik daudzviet sievietes izskatās kā pārdzīvojušas neskaitāmas operācijas, bet Francijā tas tomēr nav guvis akceptu. Sievietes šeit nekautrējās par savām grumbiņām un priekšroku dod standarta skaistumkošanas procedūrām bez ķiruķiskas iejaukšanās. Un retumis ieraudzīsiet pieaudzētās skropstas.

Aktīvs dzīvesveids

Maz ticams, ka laimīga francūziete gulēs dīvānā un skatīsies TV šovus. Visticamāk viņa jutīsies fantastiski aktīvās brīvdienās: smaiļojot, slēpojot, skrituļojot vai dodoties pārgājienos. Šādas brīvdienas ne tikai uzlabo garstāvokli, pašsajūtu, bet arī liek mirdzēt. Nav pārsteidzoši, ka franču sievietes saglabājušas trauslumu un meitenes figūru.

COMMENTS

Pievienot komentāru