Novembrī tiks atklāts jaunais Golfs!

Pirmie golfa modeļi bija krietni kantaināki, kā jau daudzi auto
Pirmie golfa modeļi bija krietni kantaināki, kā jau daudzi auto

 

Piemēram, 2002. gadā tika pārdots vairāk VW Golf nekā VW Beetle. Golfi tiek ražoti piecās dažādās rūpnīcās un eksportēti uz 155 dažādām valstīm. Volkswagen var lepoties arī ar to, ka Golfs ir vienīgais auto pasaulē, kurš ir pieejams ar piecām piedziņas iespējām: benzīnu, dīzeli, hibrīdu, elektrisko un gāzes piedziņu.

 

Diezgan iespaidīgi, taču tas neko nepaziņo par gaidāmo jauninājumu. Kas īsti mainīsies, atskaitot dizainu?

 

Visdrīzāk izmaiņas nebūs dramatiskas. Ja ņem vērā pagātnes tendences, visdrīzāk jaunajam Golf VII būs jauns grila režģis, jauni diski un varbūt dažas jaunas variācijas ārienes krāsojumam. Protams, tiek lēsts, ka būs izmaiņas tehnoloģijas sadaļā. Ja tic iepriekšminētajam, Golfam visdrīzāk būs jaunā tačskrīnu un kustības pārvaldes sistēma tradicionālo pogu vietā, taču par to vēl nekas īsti nav zināms.

 

Līdz šim, VW dizaina atjauninājumi ir allaž bijuši diezgan mēreni, taču tas nav nekas tāds, par ko vajadzētu sūdzēties, jo tas nozīmē, ka paaudžu pārstāvji pārāk neatšķiras cits no cita. Pašreizējam Golfam jau tā nav ne vainas un to visvairāk pierāda tas, cik daudzi tā modeļi tiek pārdoti. Ar nepacietību gaidīsim novembri, kad vācu autoražotāji nāks klajā ar precīzāku informāciju!

Pievienot komentāru