Pasaki, kas tevi tracina, un es pateikšu – ko tas nozīmē

Reizēm mēs savā dzīvē satiekam cilvēkus, kuri mūs patiešām tracina. Mums šķiet, ka mūs ar šiem cilvēkiem nekas nesaista un mums nav nekā kopīga. Bet vai tā ir patiesība?

Ir tikai divi varianti, kādēļ kāds cilvēks mums var šķist izteikti kaitinošs.

Pirmais variants

Cilvēks ļoti atšķiras no jums. Šeit runa iet par to, ka viņš atļaujas uzvesties tā, kā tu to nevari atļauties.

Padumjus cilvēkus visbiežāk kaitina inteliģenti cilvēki, jo viņi ir pratuši atrast veidus, kā iegūt labu izglītību, tāpēc viņiem nenākas strādāt fiziski smagu darbu, piemēram, rūpnīcās, strādnieku brigādēs utml.

Dūšīgas sievietes parasti kaitina kārnas sievietes, jo īpaši brīžos, kad viņas akcentē savu slaidumu, tādējādi apaļīgajām liekot justies nožēlojami.

Biznesa lēdijas un darbaholiķes parasti neieredz mājsaimnieces. Ko vēl ne – viņas var atļauties gulēt līdz pat brīdim, kad biznesa lēdijai ir pienācis laiks ieturēt vieglu pusdienu maltīti. Pie tam – vīrs viņai dod naudu ne par ko!

Otrais variants

Cilvēkam piemīt tieši tās īpašības, kuras jūs sevī nespējat pieņemt.

Piemēram, jūs pastāvīgi izjūtiet vēlmi visiem patikt, jūs veltiet pūles tam, lai neviens nepadomā par jums ko sliktu. Un tajā pat laikā jūs savā dzīvē satieciet cilvēku, kurš atļaujas būt tāds, kā ir – nebaidās izpaust savu viedokli pat tad, ja tas ir atšķirīgs.

Jūs tracina cilvēki, kuri atļaujas slinkot un regulāri kavē darbu. Tieši tā, jo jūs ieguldiet lielas pūles, lai vienmēr ierastos laikā. Kavēšana jūs satrauc, taču viņu – nepavisam nesatrauc.

 

Lasi vēl: Neuzticies cilvēkiem, kuriem ir šīs 5 rakstura īpašības – viņi tevi nodos

 

Tu centies būt pieklājīga, taču ceļā satiec sievieti, kura tērpjas vulgāri un atklāti citiem izrāda savu seksualitāti. Kaitinoši! Nobloķēt, izdzēst viņu no saviem sociālo tīklu draugiem! Ko vēl ne, ja nu vīrs viņu ievēro!

Nobeigumā..

Neviens jums neliek mainīt savas domas, taču nākamreiz, kad savā ceļā satiksiet kādu, kurš jūs patiešām tracina, aizdomājieties… Kurš iemesls varētu pie vainas šīm negatīvajām emocijām?

 

Avots: cluber.com.ua

COMMENTS

Pievienot komentāru