Neuzticies cilvēkiem, kuriem ir šīs 5 rakstura īpašības – viņi tevi nodos

Attiecības bez uzticēšanās ir tas pats kas auto bez degvielas – sēdi tajā cik vēlies, bet uz priekšu netiec! Uzticēšanās attiecībās viennozīmīgi ir ļoti svarīga, tāpēc būtiski izvērtēt, vai cilvēkam var uzticēties.

Izlasi, kuras rakstura īpašības liecina par to, ka cilvēkam nevar uzticēties.

Pārlieku izpalīdzīgs

Ja kāds attiecībās ar jums vienmēr un visur piedāvā savu palīdzību, aicina tevi uz visiem pasākumiem, pievērš tev pārlieku lielu uzmanību, esi vērīgs! Šim cilvēkam, visticamāk, kaut kas aiz ādas.

Ja brīžos, kad vēlies par viņu uzzināt ko vairāk, viņš izvairās no atbildes vai cenšas nomainīt sarunas tēmu, esi drošs – viņam ir ko slēpt. Diez vai šādam cilvēkam vari uzticēties.

Viņš nav empātisks

Cilvēki, kuri spēj citus nodot, bieži pēc rakstura nav līdzjūtīgi. Un tas ir pilnīgi loģiski! Jo cilvēks, kurš ir līdzjūtīgs, nespēs tevi nodot.

Viņš ir narciss vai egoists

Narciss uzskata, ka zeme griežas ap viņu, viņš jūtas kā Visuma centrs. Viņi vienmēr attaisnos savu rīcību un nebūšanās vainos kādu citu. Šādi cilvēki veikli izlocīsies no jebkuras strīdīgas situācijas, jo vienmēr pamanīsies vainu uzlikt kādam citam.

Nemāk mēli turēt aiz zobiem

Ja kādu satiekot, tu no viņa uzzini lietas, kas viņam ir uzticētas, un kuras nedrīkst stāstīt tālāk – ir skaidrs, ka šim cilvēkam uzticēties nevar. Pat ja viņš saka, ka tikai tev vienam to izstāstīs, bet nevienam tālāk to neteiks, esi drošs, ka uzradīsies vēl pāris “draugi”, kuriem šī ziņa noteikti tiks izstāstīta. Neuzticies šādiem cilvēkiem!

 

Lasi arī: Ko nekad nedarīs emocionāli spēcīgas sievietes-psihoterapeita skaidrojums

 

Cilvēks, kurš ir nenoturīgs savās domās un uzskatos

Cilvēki, kuri norunā tikšanos, bet pēdējā brīdī to atceļ un neierodas, ir uzskatāmi par neuzticamiem. Kopīgos projektos uz šādiem cilvēkiem paļauties nevar, jo viņi burtiski pāris sekunžu laikā var mainīt savu viedokli. Reizēm rodas sajūta, ka viņi paši nezina, kā rīkoties.

Ja arī kāds centīsies iegalvot, ka viņiem var uzticēties, esiet droši – to darīt nevajag! Pasargā sevi no cilvēkiem, kuri nav tavas draudzības vērti!

 

Avots: lady-journal.info

Pievienot komentāru