Puisis pameta meiteni, uzzinot, ka viņa ir neauglīga. Pēc pieciem gadiem saprata: tas bija viltīgs tests

Jaunieti mocīja vainas apziņa pēc tam, kad viņš pameta savu draudzeni, uzzinot, ka viņai nevar būt bērni. Pēc pieciem gadiem viņš saprata, ka ir uzķēries viltīgam trikam. Puisis satika meiteni un redzēja, ka viņa ir stāvoklī. Viņš saprata, ka toreiz nav izturējis uzticības pārbaudi. 

Tiešsaistes žurnāla lasītājs padalījās ar korespondentu par dramatisko šķiršanos no savas meitenes vārdā Emī. Puisis, kas sevi nosauca par Q, pastāstīja, kā pameta mīļoto, kad saprata, ka viņai nevar būt bērni.

-Pieci gadi atpakaļ es izšķīros ar Emī, tāpēc, ka viņa nevarēja palikt stāvoklī. Es jutos briesmīgi par to, bet man bija svarīgi iegūt ģimeni, bet viņa nebija ieinteresēta ne par adopciju, ne par surogātmātes piesaistīšanu. Mēs nevarējām iedomāties savu nākotni, kurā būtu laimīgi, – pastāstīja viņš.

Кадр из сериала

Bet 2020 gadā nejauši Q un Emī ceļi krustojās zemnieku tirgū, un no turienes puisis aizgāja ne tikai ar svaigiem dārzeņiem, bet arī ar pārsteidzošiem jaunumiem. Viņa ”neauglīgā” bijusī bija sestajā grūtniecības mēnesī.

-Mēs nedaudz parunājāmies, es viņu apsveicu, un viņa pajautāja, vai es jau esmu kļuvis par tēvu. Kad Emī uzzināja, ka neesmu, viņa teica, ka tas bērns būtu varējis būt mans, ja es būtu izturējis testu, – padalījās vīrietis.

Emī paziņoja, ka viņai nekad nav uzstādīta diagnoze – neauglība. Izrādījās, ka meitene vienkārši gribēja pārbaudīt vai Q pietiekoši stipri mīl savu otru pusīti, lai viņas dēļ atteiktos no sava sapņa kļūt par tēvu.

Lasi arī: Garšīgs Dienvidslāvijas deserts ”Šampita”

Samierināties ar šo atklājumu puisis nevarēja. Viņš nenožēlo par palaisto garām iespēju būt par Emī vīru un tēvu viņas bērniem, bet tagad nesaprot, kāpēc piecus gadus mocījās sirdsapziņas pārmetumos.

-Tas fakts par to, ka es gadiem mocījos dēļ meliem, liek justies man kā idiotam, – padalījās viņš.

Turklāt, tagad Q ir pārliecināts, ka nekad nav pazinis Emī pietiekami labi, jo viņš pat nenojauta, ka viņa draudzene ir spējīga uz tādiem meliem. Tiesa, tagad puisis uzskata, ka viņam ir savs stāsts par ”dīvaino bijušo” un to var pastāstīt draugiem bārā pie alus glāzes.

Bet interneta lietotāji, kas lasīja šo stāstu ir pārliecināti, ka puisis piecus gadus atpakaļ izdarīja pareizu izvēli.

COMMENTS

Pievienot komentāru