Santehniķis pastāstīja, kāpēc jālej saulespuķu eļļa izlietnē

Pie tam, ja jums ir žēl liet labu eļļu podā, tad var izmantot jau lietotu eļļu vai pat mašīneļļu. Bet ne vienmēr tādas ir pa rokai, bet saulespuķu eļļa ir vienmēr un arī cena nav pārāk liela. Turklāt lai tiktu galā ar visu mājas santehniku, jums vajadzēs mazāk nekā pus pudeli eļļas. Spriediet paši – Priekš izlietnes jums vajadzēs tikai 50ml eļļas. Tualetes podā iesaka liet 100ml eļļas, jo tas ir lielāks.

Kā eļļa palīdzēs novērst smaku no izlietnes.

Tieši tik daudz eļļas vajag, lai sifonā veidotos eļļas korķis. Tas novērsīs ūdens iztvaikošanu jūsu prombūtnes laikā. Nepatīkamais aromāts veidojas tieši tādēļ, ka iztvaiko ūdens. Katru dienu, protams, nav jēgas liet eļļu izlietnē, jo ja jūs regulāri izmantojat izlietni, tad arī eļļas korķis tiks aizskalots.

Lasi arī: Herpes jeb tautā sauktās ”iesnas” ārstēšana: 11 efektīvākās tautas metodes

Šis noderēs tikai tad, ja dodaties prom uz ilgu laiku. Pirms izmantojat šo metodi, atcerieties, ka tā ir preventīva metode cīņā ar problēmu. Ja jūs jūtat smaku visu laiku, arī lietojot izlietni ikdienā, tad jātiek skaidrībā, kas to izraisa. Tādā gadījumā vislabāk ir noņemt un kārtīgi iztīrīt sifonu un visus citus mehānismus. Veiksmi jums šajā ne visai vieglajā darbā!

COMMENTS

Pievienot komentāru